Haberler

Mudanya'da 'Evrensel' Konser

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla sanat çalışmalarını sürdüren Mudanya Evrensel Müzik Dostları Derneği, Mudanya'da muhteşem bir konsere imzasını attı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla sanat çalışmalarını sürdüren Mudanya Evrensel Müzik Dostları Derneği, Mudanya'da muhteşem bir konsere imzasını attı.

Mudanya Evrensel Müzik Dostları Derneği, hafta sonunda Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde, sanatseverlere keyifli bir müzik ziyafeti sundu. Şef Rüştü Şentürk'ün yönetiminde sahneye çıkan sanatçılar, konserde 'Rast' makamından eserler seslendirerek gönülleri fethetti. Gecenin konuğu ise TRT Müzik'te yayınlanan 'Akşam Sefası' programının sunucusu, TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Nusret Yılmaz oldu. İki bölümde gerçekleştirilen konserin ilk bölümünde Evrensel Müzik Dostları Derneği sanatçıları, rast makamından eserleri koro ve solo olarak söyledi. Konserin ikinci bölümünde sahneye çıkan konuk sanatçı Nusret Yılmaz da eşsiz yorumuyla sanatseverlere unutamayacakları bir konser verdi.

Konseri ilgiyle izleyen ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına sanatçıları tebrik eden Muhsin Özükurt, programın sonunda yaptığı konuşmada, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin sanata ve sanatçılara verdiği değere dikkati çekti. Özlükurt, ünlü sanatçı Yılmaz'ı da çiçek vererek tebrik etti. Mudanya Evrensel Müzik Dostları Derneği Başkanı Mehmet Karadağ da katkılarından dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür ederken, Özlükurt ile Şef Şentürk'e çiçek takdim etti. Karadağ, Mudanya Evrensel Müzik Dostları Derneği'nin, 26 Nisan Pazar günü de Türk Halk Müziği konseri ile Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacağını müjdeledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Uğur Mumcu Mudanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title