Haberler

Mudanya'da Deprem Paneli"

Mudanya Belediyesi ile Jeofizik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi iş birliğiyle düzenlenen "Mudanya'da Deprem" konulu panel yapıldı.

Mudanya Belediyesi ile Jeofizik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi iş birliğiyle düzenlenen " Mudanya'da Deprem" konulu panel yapıldı.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi'ndeki panelde, CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan, " Mudanya'nın Deprem Riski ve Alınması Gereken Önlemler", Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Teknolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Günay Çiftçi, "Kuzey Anadolu Fayı Orta Kolunun Gemlik Körfezi-İmralı ve Marmara Adası, Erdek Körfezi Boyunca Tehlike ve Riski", İstanbul Valiliği Afet Koordinasyon Merkezinden Özden Işık, "Afet Yönetiminde Kadın Hem Risk Hem de Kaynak mı?" ve İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, "Mudanya ve Deprem Tehlikesi" başlıklı konularda katılımcıları bilgilendirdi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, panelin açılışında yaptığı konuşmada, belediye olarak vatandaşlara deprem ve doğal afetlere yönelik eğitimler vermeye devam edeceklerini bildirdi.

Gündoğdu ile yaklaşık iki aydır Mudanya'da afetler konusunda neler yapılabileceğine yönelik çalışmalarda bulunduklarını belirten Türkyılmaz, "Bu konuda bir afet birimi oluşturduk ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Haluk Eyidoğan Uğur Mumcu Mudanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title