Haberler

Mudanya 8. Mütareke Hentbol Turnuvası Sona Erdi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde düzenlenen 8. Geleneksel Mütareke Spor Oyunları Hentbol Turnuvası sona erdi.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde düzenlenen 8. Geleneksel Mütareke Spor Oyunları Hentbol Turnuvası sona erdi. Küçüklerde İzmir Seferihasar Belediyespor, büyüklerde ise Mudanya Polisgücüspor Spor Kulübü takımları şampiyon oldu.

Mudanya'da düzenlenen 8. Geleneksel Mütareke Spor Oyunları Hentbol Turnuvası sona erdi. Büyüklerde Bursa Nilüferspor kulübünü yenerek şampiyon olan Mudanya Polis Gücü Hentbol Takımı Antrenörü Hüsamettin Güner, "Sezonu şampiyonlukla açtık. Mütareke turnuvasında 5. kez şampiyonluğa ulaştık. Her yıl olduğu gibi bu yılda hedeflerimizde şampiyonluklar var. Alt yapımızla sporcu potansiyeli olarak başaracak güce sahibimiz" dedi.

8. Mütareke Hentbol Turnuvasına küçüklerde İzmir Seferihisar Belediye Spor Kulübü, Bursa Meltem Spor Kulübü, Bursa Nilüfer Belediye Spor Kulübü, Mudanya Polis Gücü Spor Kulübü, büyüklerde ise Mudanya Polisgücü ve Nilüfer Belediyespor Kulüpleri katılım gösterdi. Küçüklerde İzmir Seferihasar Belediyespor, büyüklerde ise Mudanya Polisgücüspor Spor Kulübü takımları şampiyon oldu.

Turnuvadaki müsabakaların sonunda dereceye giren takımlara madalya ve kupları verilerek topluca hatır fotoğrafı çekildiler. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mudanya İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title