Haberler

Mucize'ye Antalya'da Gala

Türkiye'de 1 Ocak günü vizyona giren 'Mucize' adlı sinema filminin senaristi aynı zamanda yönetmeni Mahsun Kırmızıgül ile oyuncular, filmin Antalya galasına katıldı.

Türkiye'de 1 Ocak günü vizyona giren 'Mucize' adlı sinema filminin senaristi aynı zamanda yönetmeni Mahsun Kırmızıgül ile oyuncular, filmin Antalya galasına katıldı. Özdilek AVM'de düzenlenen galada hayranlarıyla buluşan Kırmızıgül'e, oyuncular Talat Bulut, Ali Sürmeli, Büşra Pekin, Metin Yıldız, Burcu Akgün eşlik etti.

Vizyon gününden itibaren binlerce kişinin izlediği 'Mucize'ye Antalyalılar da yoğun ilgi gösterdi. Özdilek AVM içerisindeki sinema salonu girişinde kurulan özel stantta hayranlarıyla buluşan Kırmızıgül ve oyuncular ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler, izdihama neden oldu. Kalabalığın arasından sıyrılarak oyunculara ulaşabilenler birlikte fotoğraf çekti. Halk buluşmanın ardından sinema salonlarını tek tek dolaşan Kırmızıgül ve oyuncular, galaya gelenleri selamladı. Mucize ekibi, 3 nolu salonda filmi kendilerine ayrılmış koltuklarda Antalyalılar ile birlikte izledi.

Başarılı müzik kariyerinin ardından sinemaya yönelen yönetmen ve senarist Mahsun Kırmızgül'ün dördüncü uzun metrajlı filmi olan 'Mucize', dram öğelerinin ağır bastığı bir öyküyü içerisinde barındırması yönüyle izleyenlere duygusal anlar yaşatıyor. Senaryosu da Kırmızıgül'e ait olan projede Talat Bulut, Mert Turak, Seda Tosun, Serpil Gül, Meral Çetinkaya, Ali Sürmeli, Büşra Pekin ve Berivan Karaman gibi isimler yer alıyor.

FİLMİN KONUSU

1960'lı yılların yoksulluk içerisindeki Türkiye'sine ayna tutan, aynı zamanda darbe sürecinin etkisini de beyaz perdeye taşıyan 'Mucize', Ege'nin cennet gibi bir köşesinden Anadolu'nun uzak bir köyüne sürgün yiyen bir öğretmenin (Talat Bulut) hikayesini anlatıyor. Yokluk içerisinde okulu, okumayı eğitimi dört gözle bekleyen çocukları konu ediniyor. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahsun Kırmızıgül Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title