Haberler

Mucize Sensin" Anadolu Turnesine Denizli ile Devam Etti

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı gerçek hayatta sosyalleştirerek hayal dünyalarını zenginleştirmek amacıyla kurulan AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu'nun yeni müzikli oyunu "Mucize Sensin" Denizli'de ilk kez izleyicileri ile buluştu.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı gerçek hayatta sosyalleştirerek hayal dünyalarını zenginleştirmek amacıyla kurulan AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu'nun yeni müzikli oyunu "Mucize Sensin" Denizli'de ilk kez izleyicileri ile buluştu.

Animasyon ve çizgi film kahramanlarının süper yeteneklerinden etkilenen Keremcan adlı karakterin onlar gibi olağanüstü güçlere sahip olmayı istemesini konu alan oyun, çocuklarımızın zihnini karıştıran çizgi filmlerin olumsuz etkisinin yok edilmesini, her çocuğun özel olduğunu, doğaüstü güç diye bir şey olmadığını, çocukların kendileriyle barışık olmalarını sağlamayı ve başarının sırrını gerçekçi ve uygun bir dille anlatıyor.

İshak 2. Tekgül tarafından oyunlaştırılan ve yönetilen oyun, 4 Nisan 2016 Pazartesi günü Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Halka açık ve ücretsiz gerçekleştirilen oyun, 10.00 ve 11.30 saatlerindeki açılış temsilleri ile Denizlilere tiyatro keyfi yaşattı.

Mucize Sensin; 8 Nisan'da Ankara Beypazarı Belediyesi Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezi'nde 10.00 ve 11.30'daki temsilleri, 23 Nisan Ankara Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda 14.30'daki temsili ile ücretsiz olarak seyirci ile buluşacak.

AnadoluJet uçuşları ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Denizli Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title