Haberler

Mucitler Kayseri'de

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bazı sivil toplum kuruluşu yöneticilerini kabul ederek bir süre görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bazı sivil toplum kuruluşu yöneticilerini kabul ederek bir süre görüştü. Başkan Özhaseki'nin ziyaretçileri arasında 9 yaşındaki mucit ikizler de vardı.

Kayseri'de yaşayan 9 yaşındaki mucit ikizler Tarık ve Rümeysa ile ablaları Rüveyda Mut, aileleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Hayata geçirdikleri pek çok icat ile dikkat çeken üç kardeşe her türlü yardımı yapacaklarını ifade eden Başkan Özhaseki, "Eğitimleri için gereken desteği veririz. İnşallah önlerini açalım ki, vatana millete faydalı olsunlar" dedi. Başkan Özhaseki üç kardeşe satranç takımı hediye etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi Kayseri İş Makinacıları ve Hafriyatçılar Derneği Başkanı Mustafa Baloğlu ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti. Ziyarette Kayseri'deki iş makinacıları ve hafriyatçılar sektörünün durumu üzerinde duruldu.

İnsani Yardım Derneği Kayseri Şube Başkanı Şaban Sözduyar ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde ise Gazze'de yaşanan dram gündeme geldi. Ziyarette, bir süre önce Gazze için Kayseri'den başlattığı yürüyüşle gündeme gelen Ali Tokluman da yer aldı. Ziyarette, Gazze'de yaşanan dramın yanı sıra İHH tarafından Kayseri'de yapılmak istenen Yetimler Yurdu projesi de ele alındı.

Başkan Mehmet Özhaseki, gün içinde Kayseri Motosiklet Kulübü Başkanı Serkan Köylü ve Kulüp üyelerini de kabul etti. Kayseri'de şimdilik 20 üyeleri bulunduğunu dile getiren Serkan Köylü, sürate kesinlikle karşı olduklarını ve önceliklerinin emniyet olduğunu söyledi. Ziyarette Başkan Özhaseki'ye katkılarından dolayı bir plaket verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Erşen ve yönetim kurulu üyelerini de kabul ederek bir süre görüştü. Ziyarette İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Oğuz da yer aldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Kayseri Gazze Mut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title