Haberler

Muay Thai Seçmelerinde Kavga

Muay Thai seçmelerinde kavga- Uşak'taki Muhay Thai il seçmelerinde seyirciler ile sporcular arasındaki tartışma kavgaya döndü- Olayda 3 kişi yaralandı, polis 4 kişiyi gözaltına aldı Uşak'taki Muhay Thai il seçmelerinde seyirciler ile sporcular arasında yaşanan kavgada üç kişi darp sonucu hafif yaralandı, dört kişi ise göz altına alındı.

Muay Thai seçmelerinde kavga- Uşak'taki Muhay Thai il seçmelerinde seyirciler ile sporcular arasındaki tartışma kavgaya döndü- Olayda 3 kişi yaralandı, polis 4 kişiyi gözaltına aldı Uşak'taki Muhay Thai il seçmelerinde seyirciler ile sporcular arasında yaşanan kavgada üç kişi darp sonucu hafif yaralandı, dört kişi ise göz altına alındı.Muay Thai Federasyonu'na bağlı Uşak İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 2015 yılı seçmeleri Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Erkeklerde 45, bayanlarda ise 10 sporcunun katıldığı seçmelerde, müsabakalar sırada seyirciler ile sporcular arasında tartışma yaşandı. Bazı seyircilerin müsabaka alanına inerek sporculara saldırdı. Bunun üzerine salona gelen polis olaya müdahale etti, 4 kişiyi gözaltına aldı. Taraflar arasındaki kavgada 3 kişinin hafif yaralandığı bildirildi.Muay Thai Uşak İl Temsilcisi Himmet Ünle, yaşananlardan üzüntü duyduklarını, olaya karışanlar hakkında şikayetçi olacaklarını belirtti.Yaşanan olay nedeniyle bir süre ara verilen müsabakalara daha sonra devam edildi. -Muay Thai seçmelerinde kavga

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Uşak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

seyirci:

Senin gibi türk kürt ayrımi yapanlar yüzunden güzel Türkiyemiz gelişemiyor, polisler çökelez spor kulübünun arabalarinda silah bulmuşlar kimin kavgaya geldiği belli olmuyormu, senin bildiğin sporcu ve ahlak kelimeleri hakeme ve sporculara küfür etmek yada edense spor yapmadan önce bu kelimelerin anlamlarini öğren sonra yorum yaparsın. . .

1
0
yanıtYanıtla
Mustafa Gezer Çökelez Dövüş Kulubünde Muay Thai DövüşçüsümobilWeb@haberler.com:

Çökelez Dövüş Kulübünün yıllardır başarısını çekemeyen Kürt kökenli Savcı lakaplı şahıs ve öğrencileri zaten önceden kavga için geldiler. Çirkef insanlardan sporcu olmaz. Sporcu önce ahlaklı olmalıdır.

0
0
yanıtYanıtla
Osmanlı TokatımobilWeb@haberler.com:

Bizim arabada silah yoktu. Olsa bile Biz arabada silah taşıma gereğini neden duyduk acaba. Her sene müsabakalarda sizin pislik çıkardığınız için olmasın.

0
0
yanıtYanıtla
Türk CanavarımobilWeb@haberler.com:

Biz TÜRK lerin siz kürtlerden nefret etmesinin bazı sebepleri, 1- PKK yani terörist siniz Askerlerimizin şehit edip geride babasız çocuklar, kocasız kadınlar, evlatsız ana baba lar, kardeşsiz insanlar bıraktığınız için. 2- Çocuk yaşta kızlara bile sapıklık yapıyorsunuz. 3- Devlet size öğretmen gönderiyor tecavüz edip öldürüyosunuz 4- Köprü yapiyo havaya ucuruyosunuz ...- ....- .......- 1999- Doktor gönderiyor öldürüyosunuz. Daha sayayımmı

0
0
yanıtYanıtla
Türk CanavarımobilWeb@haberler.com:

Kürtlere bi sorum var. Türkiye de yaşayan Türk, kürt, roman, çerkez, zaza, dadaş, muhacir, laz, bulgar göçmeni vb. daha bir sürü ırk var. Peki Neden BİZ TÜRKLER sadece siz kürtlerden nefret ediyoruz hiç düşündünüzmü.

0
0
yanıtYanıtla
Osmanlı TokadımobilWeb@haberler.com:

Biz Türk Kürt ayrımı yapmıyoruz siz yapmaya mecbur bırakıyosunuz.

0
0
yanıtYanıtla
Osmanlı TokadımobilWeb@haberler.com:

Adam olana kimse küfür etmez.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title