Haberler

Muammer Güler, Milletvekili Adayı Olmayacak

Güncelleme:

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra görevinden istifa eden eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, 7 Haziran'daki seçimlerde aday olmayacak.

AK Parti Mardin Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, 7 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçiminde aday olmayacağını açıkladı.

Güler, yaptığı yazılı açıklamada, 2011'de Mardin milletvekili olarak seçildiğini ve 2013 yılında da İçişleri Bakanlığı görevinde bulunduğunu hatırlattı.

YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

17-25 Aralık 2013 tarihlerinde bazı emniyet görevlileri ve yargı mensuplarınca yürütülen "yolsuzluk kılıflı kumpas operasyonları" girişimleriyle; Türkiye'de siyasetin, millet iradesine rağmen yeniden dizayn edilmeye çalışıldığını ifade eden Güler, şunları kaydetti:

"GERÇEKLER ORTAYA ÇIKARILMIŞTIR"

"Bu suretle de başta kurucu liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı, hükümetimizi, partimizi ve doğrudan AK Parti iktidarını hedef alan bir darbe teşebbüsünde bulunulmuştur. Bu süreçte, kendi isteğimle bakanlık görevinden ayrıldım ve hakkımda Türkiye Büyük Millet Meclisince soruşturma komisyonu kurulmasını talep ettim. Söz konusu darbe girişimi sonrasında yürütülen ve halen devam eden adli, idari ve disiplin soruşturmaları sonucunda, birçok hukuksuz işlemler tespit edilmiş ve bunları yapan görevlilerle ilgili gerçekler ortaya çıkarılmıştır.

"BUNDAN SONRAKİ SİYASİ ÇALIŞMALARIMI..."

43 yıla yakın bir süredir, mülki idare amiri ve milletvekili sıfatıyla; her kademede devletime ve milletime onurla hizmet vermeye çalıştım. Misyonuna, yeni Türkiye tasavvuruna, Çözüm Süreci çalışmalarına ve hizmet anlayışına yürekten inandığım, Adalet ve Kalkınma Partisine ve onun ilkelerine daima bağlı kaldım. Bundan sonraki siyasi çalışmalarımı, aynı inançlar doğrultusunda ve parlamento dışında sürdürmek amacıyla; önümüzdeki milletvekili genel seçiminde aday olmayacağım. Yaşamım boyunca ülkemin, partimin ve vekilleri olmaktan gurur duyduğum kadirşinas Mardinli hemşehrilerimin hizmetinde olmaya devam edeceğim."

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Türkiye Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi?
500

Yorumlar (29)

realist:

hırsızı yeniden işbaşı yaptıracak koyunlar aranıyor

20
2
yanıtYanıtla
gemlikli:

mahmut bey insan oglu babasına ve sevdiyi kişiye hırsız diyemez sende onlardansın hırsız hırsıza adaş dermiş kul salaksa allahım ne yapsın

19
1
yanıtYanıtla
vatandasmobilWeb@haberler.com:

Utanmadan konuşuyor madem suçsuzsun neden yüce divanda aklanmadın

16
2
yanıtYanıtla
Mehmet aslanMobil-IOS:

Hırsız Allah size o yetimlerin hakkını bırakmayacak..

16
0
yanıtYanıtla
ŞAKİR:

YÜZSÜZ HERİF

10
1
yanıtYanıtla
S.B.:

ÖNÜNE YATTIĞIN SARRAF İÇİN DE HİZMETLERİNE DEVAM EDERSİN ARTIK. . . . . . . GÜN GELECEK SENİ SİLİVRİ''DE AĞIRLAYACAĞIZ. . . . BÜYÜK ABİLERİN''LE BERABER . . . . . . . !!!

9
1
yanıtYanıtla
teoman:

olsan iyi olurdu ya nede olsa meclis seni akladı boşuna günahını almışısız oğlunun odasına çıkan paralar gerçek değilmiş para kasaları para sayma makineleri saden polis koydu onları değilmi bence sen milletvekili adayı ol daha çok para var az götürmüşsündür bu millet alışık parasını yedirmeye. . . . . . . . . . . . . . .

10
0
yanıtYanıtla
osimobilWeb@haberler.com:

Kimse kimseyi gözüyle görüp kulağı ile isitmedigi şeyler için itham etmesin hırsız diyorsun ya değilse hiç düşündün mü vebali ni aynı şey ak Partili ler içinde geçerli

0
9
yanıtYanıtla
neronmobilWeb@haberler.com:

Senin basina gelen nuri halconun gazoz icirdigi kizlarin basina gelmedi besledin paralel polisleri sonun bu oldu devlete onu adami bunun adami yaparda kadro verirsen paralelde vatanida senideboyle satar bocekleri yutarsin boyle

4
5
yanıtYanıtla
ibraam zübükzade:

Yazık oldu. Bir iftira nelere mal oldu. . .

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title