Haberler

Muammer Aksoy Parkı 21 Ekim'de Açılıyor

Üç ayda 27 eserin açılış ve temel atma törenini gerçekleştirmek için harekete geçen Çankaya Belediyesi, art arda açılışlar gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında Dikmen Malazgirt Mahallesi'nde inşa edilen Muammer Aksoy Parkı, 21 Ekim'de açılıyor.

Çankaya Belediyesi tarafından 9 Ekim'de açılan 'Can Yücel' ve 'Pony' parkları ile 19 Ekim'de açılacak Cahit Sıtkı Tarancı Parkı'ndan sonra Muammer Aksoy Parkı da halkın hizmetine sunulacak. Topluma mal olmuş değerlerine sahip çıkan ve adlarını parklara veren Çankaya Belediyesi, 1990 yılında katledilen hukukçu ve siyaset adamı Muammer Aksoy'un adını yeni parkına verecek. Parkın açılışı, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in de katılımıyla 21 Ekim Cuma günü saat 12.30'da gerçekleştirilecek.

Sayısı beş yüzü aşan park ve yeşil alanıyla göz dolduran Çankaya, her geçen gün parklarına bir yenisini ekliyor. Yoğun çalışma ile geçen yaz aylarının ardından tamamlanan yeni parklar teker teker ilçeye kazandırılırken, Çankaya'nın yeşil alan miktarı da giderek artıyor. 4 bin 225 metrekare alanı ve 2 bin 180 metrekare yeşil dokusuyla bölge halkının yeni eğlence mekanı olacak Muammer Aksoy Parkı, Ankara manzarasıyla da dikkat çekiyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Can Yücel Malazgirt Dikmen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title