Haberler

MTV 2014'un Yıldızları MTV'de Canlı Yayınlanacak

Güncelleme:

One Direction ve Justin Bieber'in Liderlik için Yarıştığı Yarışma Sosyal Medyada #Mtvstars Hashtagi İle Devam Ediyor.

2014 müzik adına inanılmaz bir seneydi. MTV, dünyanın birçok noktasında yayın yapan MTV kanallarında yayınlanan en büyük anları, en gözde sanatçıları ve yılın en unutulmaz canlı performanslarını iki sene sonu özel programı ile kutluyor. MTV 2014'un Yıldızları ve MTV 2014'un En Önemli Müzik Olayları.

2014 yılı sona ererken, MTV bu yılın en önemli müzik olaylarına ışık tutacak ve fanların sosyal medya üzerinden oy vererek favori sanatçılarının MTV 2014'un Yıldızları programında yer almasını sağlayacak. MTV Aralık ayı boyunca 2014'un en iyi ve en büyük olaylarını kutlayarak fanlara sevdikleri sanatçılarla ilgili konuşma ve favorilerine oy verme şansı verecek. Bu sene, seyircilerden beğeni ve sevgilerini paylaşarak Best Brits, Urban Allstars, Pop Princesses ve Stateside Stars kategorilerinde oylarını stars.mtv.tv adresinden ya da Twitter üzerinden #mtvstars hashtagi ile kullanmalarını isteniyor. Sosyal medya üzerinden kullanılan oylar MTV 2014'un Yıldızları programında özel bir geri sayım ile sonuçlanacak.

MTV 2014'un En Önemli Müzik Anları – MTV'de Canlı Yayınlanacak

En önemli ve en iyi performanslar, hit şarkılar ve yılın müzik olayları MTV'nin sene sonu özel programı 2014'un En Önemli Müzik Olayları'nda yayınlanacak. Bir saat boyunca müziğin kral ve kraliçesi Beyoncé & Jay-Z'nin dünya turundan Macklemore'un tarihi performansına, Kanye ve Kim'in gösterişli düğününe kadar yılın en eğlenceli, en heyecanlı ve en sansasyonel 20 olayının geri sayımı yapılacak. Program sonunda ise yıl boyunca yıldızı en çok parlamış olan kişi açıklanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Justin Bieber Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title