Haberler

Mtso Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) mayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, MTSO'da yapılan toplantıda konuşan Oda Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, yeni hükümetin hayırlı olması temennisinde bulunarak Başbakan Binali Yıldırım ve 65. Hükümette görev üstlenen bütün bakanları kutladı.

Erkoç, yeni dönemin Türkiye, Malatya ve iş dünyası adına hayırlı olmasını dileyerek, "Türkiye yeni hükümetiyle 2023 hedeflerine kararlı adımlarla ilerlemeye devam edecektir. Kamu ve özel sektörün birlik ve bütünlük içinde çalışmaya devam edeceğine ve ülkemizin iş ve yatırım ortamını iyileştirecek reformları hayata geçireceğimize inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin görevde kalmasının Malatya için büyük bir şans olduğunu belirten Erkoç, şunları kaydetti:

"65. Hükümette Malatya milletvekilimiz Bülent Tüfenkci'nin yeniden Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev alması Malatyalıları ve iş dünyasını memnun etmiştir. Malatyalılar ve iş dünyası olarak her zaman Bakanımızın yanında olacağız. Desteğimizi sonuna kadar esirgemeyeceğiz. Yine AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak atanması da bizleri sevindirmiştir. Milletvekilimiz Çalık'a yeni görevinde başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'a Malatya'ya olan ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum."

Erkoç, Malatya'nın Nisan 2016 ihracat rakamının yüzde 17.39 oranında artış gösterdiğini vurgulayarak şunları aktardı:

"Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre, Nisan 2016 döneminde Malatya'dan direk yapılan ihracat geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17.39 oranında artış göstererek 29 milyon 114 bin dolar olarak gerçekleşti. Malatya olarak 2016 yılının ilk 4 ayında ise ihracat 111 milyon 314 bin dolar olarak gerçekleşti. Geçen yılın aynı döneminde ise Malatya'nın ihracatı 96 milyon 872 bin dolar olmuştu. Buna göre, yılın ilk 4 ayında, Malatya'nın ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 14.91 oranında artış göstermiş oldu."

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Hüseyin Erkoç Binali Yıldırım Türkiye Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title