Haberler

Mtso, İki Üniversite ile Burs ve İndirim Anlaşmaları İmzaladı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), KTO Karatay Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde üyelerine ve üyelerin birinci derece yakınlarına lisans ve ön lisans programlarında çeşitli oranlarda burs ya da indirim sağlayacak iki ayrı anlaşmaya imza attı.

MTSO, üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi, MTSO üyelerine alacakları yüksek lisans eğitimlerinde çeşitli indirimlerin sağlanacağı Mersin Üniversitesi ile 2007, Toros ve Çağ Üniversiteleri ile ise 2012'de imzalanan protokollerin ardından şimdi de Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi ile burs ve indirim anlaşmaları imzaladı.

Bu protokoller ile MTSO üyelerine ve üyelerin birinci derece yakınlarına lisans ve ön lisans programlarında çeşitli oranlarda burs ya da indirim sağlanacak. KTO Karatay Üniversitesi, protokol çerçevesinde öğrencilere öğrenim ücretinden yüzde 5 oranında destek bursu sağlayarak 8 eşit taksitte ödeme imkanı tanırken, protokol 2016-2017 öğretim yılından başlamak üzere 5 yıl süre ile geçerli olacak. İzmir Ekonomi Üniversitesi ise MTSO ile yaptığı anlaşma çerçevesinde öğrencilerin yıllık öğretim ücretlerinde yüzde 15 indirim uygulayacak. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karatay Üniversitesi Mersin Üniversitesi Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title