Haberler

Mtso Başkanı Aşut Açıklaması

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, seçimin ardından siyasi rekabetin yerini siyasi dayanışmaya bırakmasını arzu ettiklerini belirtti.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, seçimin ardından siyasi rekabetin yerini siyasi dayanışmaya bırakmasını arzu ettiklerini belirtti.

Aşut, yazılı açıklamasında, seçim sürecinin geride kalarak artık ülkenin gerçek gündemlerine odaklanması gerektiğini vurgulayarak, tüm siyasetçilerin siyasetin ayrımcı dilini seçimle bırakmasını ve hizmet üretimine geçilmesi gerektiğini kaydetti.

İnsanların iş beklediğinin altını çizen Aşut, şöyle devam etti;

"İnsanımız AŞ bekliyor, gençler güvenli bir gelecek bekliyor, eğitim sistemimiz bilime dayalı bir reform bekliyor, ülkemiz tüm vatandaşları kucaklayacak, modern ve evrensel ilkeleri öne çıkaran bir anayasa bekliyor. Ekonomik anlamda ciddi yaralar aldık, iş dünyası arkasında istikrar görmek istiyor. Seçimle birlikte siyasi rekabetin artık yerini, en azından ülkenin temel sorunlarında, siyasi dayanışmaya bırakmasını umuyoruz. Milletine kızan değil onu anlayan bir siyaset bekliyoruz. Demokrasilerin en az iktidar kadar önemli bir parçası olan muhalefetin artık katkı koyan bir siyaset izlemesini diliyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Şerafettin Aşut Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title