Haberler

MTOSB Meslek Lisesi Öğrencileri Çanakkale Ruhunu Canlandırdı

Güncelleme:

MTOSB Akdeniz Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri sahneledikleri gösteriyle Çanakkale ruhunu yeniden canlandırdı.

Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Akdeniz Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla sahneledikleri gösteriyle Çanakkale ruhunu yeniden canlandırdı.

MTOSB Akdeniz Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. MTOSB Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Bölge Müdürü Halil Yılmaz, MTOSB Akdeniz Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Ertuğrul Daşdemir, çok sayıda sanayici ve öğrenci katıldı.

Etkinlikte, öğrenciler tiyatro gösterileri, şiirler ve şehitler anısına yazdıkları kompozisyonlar ile Çanakkale Zaferi'ni bir kez daha içlerinde hissettiler. 18 Mart günü öğle yemeğinde Çanakkale Menüsü olarak bilinen buğday çorbası, hoşaf ve ekmek yiyen öğrenciler, yemek sonrasında Çanakkale ruhunu anlatan şarkılar söylediler. Ertesi gün yapılan etkinliklerde ise Çanakkale ruhu yeniden canlandırılarak öğrencilerin tiyatro gösterisi ile hayat buldu. Şiirlerin okunması sırasında duygulu anların yaşandı.

Etkinlikte konuşan MTOSB Başkanı Tekli, Çanakkale Zaferi'nin Türkiye tarihinde büyük bir yeri olduğunu ifade ederek, "Şehitlerimize minnet borçluyuz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Akdeniz Tarsus Mersin Yerel Haberler

title