Haberler

MTOSB, Mersin Günlerinde Stant Açtı

Güncelleme:

Ankara'da 12-15 Mart tarihleri arasında düzenlenen Mersin Tanıtım Günleri Fuarına kentin tüm dinamikleri ile birlikte katılan MTOSB katılımcıların yoğun ilgisini gördü.

Ankara'da bu yıl ilki 12-15 Mart tarihleri arasında düzenlenen Mersin Tanıtım Günleri Fuarı'na kentin tüm dinamikleri ile birlikte katılan Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) katılımcıların yoğun ilgisini gördü.

Mersin Valiliği himayesinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yeryüzü Cenneti Mersin' sloganıyla organize edilen Mersin Tanıtım Günleri Ankara'da düzenlendi. Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen açılış törenine Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun, Nebi Bozkurt, Vahap Seçer, Ali Rıza Öztürk, İsa Gök, Ali Öz ve Mehmet Şandır, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut ile çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen Mersin Tanıtım Günleri'ne MTOSB firmalarından Armada Duvar Kağıtları, Yörük Süt, Berdan Cıvata ve Yılbor firmaları katılım sağladı.

Mersin'in kültürel ve doğal yapısı ile Türkiye'nin gözde illerinden birisi olduğunun altını çizen MTOSB Başkanı Sabri Tekli, "Tanıtım günlerine katılarak kentimizin vizyonunu ortaya koyduk. Bu tür organizasyonlar kentimizin gelişimi açısından oldukça önemli. Bundan dolayı da biz MTOSB olarak hem bölge müdürlüğümüz düzeyinde, hem de firmalarımız ile birlikte tanıtım günlerine katılım sağladık. Bundan sonraki etkinliklerde de katılımlarımız devam edecek" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title