Haberler

Mtosb Başkanı Tekli Açıklaması

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli, "MTSO Mersin için öncü ve çok değerli bir kurum ve çok iyi bir şekilde yönetilmesi gerekiyor.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli, "MTSO Mersin için öncü ve çok değerli bir kurum ve çok iyi bir şekilde yönetilmesi gerekiyor." dedi.

Tekli, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, MTOSB'nin çalışmalarını anlattı.

Bir gazetecinin "Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkanlığına aday mısınız?" sorusuna Tekli, 1999 yılından bu yana 4 dönemdir meclis üyesi olarak mesleğini MTSO'da temsil ettiğini belirterek, "MTSO Mersin için öncü ve çok değerli bir kurum ve çok iyi bir şekilde yönetilmesi gerekiyor. Şu an ben meclis üyeliğine adayım. Ama başkanlık için henüz çok erken. Önce sistem gereği meclis seçilir, ondan sonra listeni yaparsın, seçime girersin ve başkanlığı alırsın." dedi.

Mersin'de birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduklarını ifade eden Tekli, şöyle konuştu:

"Kentimizin şu an en çok birlikte hareket etmeye ihtiyacı var. Yıllardır konuşuluyor fakat bir türlü güçlü bir Mersin lobisi oluşturulmadı. Eğer bir kent hedeflerine ulaşmak istiyorsa ilk olarak güçlü bir lobi faaliyeti sürdürmeli. Bunun temellerinin atılması gereken bir dönem olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Mersin Ticaret Borsası, Mersin Deniz Ticaret Odası, Esnaf Odaları Birliği, sivil toplum kuruluşları, belediyelerimiz ve siyasi parti temsilcilerimizin Mersin Valiliği koordinasyonunda bir araya gelip çalışması gerekmektedir. Kentin sorunları masaya yatırılıp öncelikli istekler, sorunlar belirlenmeli ve bu konularda çözüm odaklı çalışmalar ve görüşmeler yapılmalı."

Tekli, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde faaliyet gösteren Özel Şişecam Anadolu Meslek Lisesi'ndeki eğitime büyük önem verdiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Tarsus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title