Haberler

Mtb Başkanı Özbey Başkan Polat'tan Destek İstedi

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Gürsel Özbey ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti.

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Gürsel Özbey ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti. Özbey, Şire ve Buğday Pazarının şehir dışına taşınması için Polat'tan destek istedi.

15 Temmuz darbe girişimini lanetleyen Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, Fetullahçı Terör Örgütünün Türkiye'nin bütün damarlarına girdiğini ve bu damarların bir an önce temizlenmesi gerektiği kaydetti. Malatya'da halen faaliyetlerine devam eden Şire ve Buğday pazarlarının ortak bir çalışma ile şehir dışında uygun bir yere taşınması noktasında Polat'tan destek isteyen Özbey, " Malatya, büyükşehir olduktan sonra gelişim ve ekonomik olarak da büyümeye devam ediyor. Şire ve Buğday pazarlarımızı ortak bir konsensüs sağlanarak şehir dışında uygun bir yere taşınmasını istiyoruz. Bu belki çok kısa vadede olmayabilir ama netice itibariyle trafik başta olmak üzere ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bizim sizden talebimiz, sizin sınırlarınızda olan arsada incelemede bulunalım ve ortak bir düşünceyle neler yapılacağına birlikte karar verelim. Pazar yerlerinin hijyenik olması ve bu yerlere herkesin gönül rahatlığıyla girip çıkması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Malatya'yı şehrin dinamikleriyle birlikte kalkındırmaya ve büyütmeye devam edeceklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, kendisine iletilen sorunların çözüme kavuşması için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti. Polat, "Malatya hepimizin, hep birlikte hareket ederek bu güzel şehrimizi kalkındıracağız. Şehrin tüm dinamikleriyle birlikte sıkıntılarımızı ortak akıl çerçevesinde çözüme kavuşturacağız. Bizler de elimizi taşın altına koyarak, şehrimizi geliştirip büyüteceğiz. Şehrimizin büyümesi için uğraş veren Malatya Ticaret Borsamız, 15 Temmuz'da bir grup vatan haini, katiller tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi karşısındaki duruşlarıyla bu şehrin hepimizin ortak değeri olduğunu ortaya koymuşlardır. Buğday Pazarı'nda en kısa zamanda incelemelerde bulunacağız ve sıkıntıları yerinde tespit edeceğiz. Hem bizler hem de Buğday Pazarı yönetiminde bulunan arkadaşlarımızla ortak bir çalışma yapalım ve bu sorunları aşalım" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gürsel Özbey Uğur Polat Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title