Haberler

Mşü Öğrencilerinin Yetiştirme Yurdu Duyarlılığı

MŞÜ öğrencileri "topluma hizmet" dersi kapsamında, Muş Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklara yönelik hazırladıkları proje kapsamında yemek programı düzenledi.

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) öğrencileri "topluma hizmet" dersi kapsamında, Muş Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklara yönelik hazırladıkları proje kapsamında yemek programı düzenledi.

MŞÜ Matematik Bölümü 3. sınıfta eğitim gören bir grup öğrenci, "topluma hizmet" dersi kapsamında, Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklara yönelik Polis Evinde yemek programı düzenledi.

Valiliğin de katkısıyla verilen yemeğe katılan Vali Vedat  Büyükersoy ve eşi Zehra Kadriye Büyükersoy, Muş Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklarla bir araya geldi.

Yemekte konuşan Vali Büyükersoy, bu tür sosyal sorumluluk projelerini çok önemsediklerini ve desteklediklerini söyledi.

Büyükersoy, "Bu programa 6-18 yaş arası 50 çocuğumuz katıldı. Vatandaşlarımıza toplumsal duyarlılık kazandırmak ve çocuklarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek adına projenin destekçisiyiz. Çocuklarımız için burada güzel ve anlamlı bir program düzenlendi. Bu proje de emeği geçen gençlerimize teşekkür ediyorum . Topluma faydalı, saygılı, hak ve hukuku gözetecek bireylerin yetişmesine katkıda bulunan ve böylece ahlaklı bir toplumun oluşmasına katkıda bulunan herkese başarı diliyorum."

Yemeğe İl Emniyet Müdürü Faik Aksu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamdullah Karasu, MŞÜ Matematik Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Muhsin İncesu ile çocuklar katıldı. - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Vedat Büyükersoy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title