Haberler

Mskm'nin İlk Protokol Konuğu Karaarslan Oldu

Kepez Belediyesinin, Antalya’nın hizmetine sunduğu Mimar Sinan Kongre Merkezi’nin (MSKM) ilk protokol konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan oldu.

Kepez Belediyesinin, Antalya'nın hizmetine sunduğu Mimar Sinan Kongre Merkezi'nin (MSKM) ilk protokol konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan oldu.

Kepez Belediyesi'nin yatırımı olan ve hizmete açılan MSKM, yerel, ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlıklı Hayatı Teşvik ve Sağlık Politikaları Derneği işbirliğinde düzenlenen Fiziksel Aktivite Uygunluk Reçetesi Karnesi Liderlik Eğitimi Kongresi MSKM'de yapılmıştı. MSKM şimdi de Ak Parti AR-GE Başkanlığı'nın düzenlediği Siyaset Akademisi'ne ev sahipliği yapıyor. Siyaset Akademisi'nin, Antalya merkezdeki ilk dersi de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletveki Çiğdem Karaaslan'nın katılımıyla başladı.

15 Temmuz sergisini gezdiler

Çiğdem Karaaslan, MSKM'ye gelişinde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından karşılandı. Karaaslan, ilk olarak Tütüncü ve Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer ile tesisin fuayesindeki 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi ve demokrasi nöbetlerinde, fotoğraf karelerine yansıyan görüntülerinden oluşan sergiyi gezdi. Karaaslan daha sonra Siyaset Akademisi'nin ilk dersinin yapılacağı ve 500 kadar katılımcının bulunduğu tesisin çok amaçlı salonuna geçti.

"Siyasetin okulu parti teşkilatlarıdır"

Siyaset Akademisi'nde bir selamlama konuşması yapan Başkan Hakan Tütüncü,

Siyasete gönül verenlerin herkesin okulunun parti teşkilatları olduğunu söyledi. Siyasetin parti teşkilatlarında öğrenileceğini dile getiren Başkan Tütüncü, "Teşkilatlarda siyaseti öğreniriz. Siyaset, eğer insanlara hizmet etme sanatıysa o zaman siyaset yeteneğini kazanabileceğiniz, geliştirebileceğiniz yegane yer parti teşkilatlarıdır. Siyaset tamamıyla alanda ve teşkilatlarda öğrenilen bir iştir. Teşkilatlarımızı siyaset akademisi gibi çalışmalarla güçlendirmek Ak Parti'mizin ve kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonudur" dedi.

MSKM Kepez'in ufkunu yükseltti

Antalya'ya kazandırmaktan iftihar duyduğu Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kongre Merkezi 29 bin m2 kullanım alanına sahip müstesna bir tesis. Bölünebilir çok amaçlı salonu yemeksiz düzende 2 bin 500, yemekli düzende ise 1500 kişi kullanabiliyor Antalya'nın en büyüğü olan MSKM' de biri 500 kişilik, diğeri 300 kişilik iki salon, 8 tane workshop, 5 bin m2 fuar alanı bulunuyor. Eksi 2 katında ise otopark yer alıyor. Bu tesis, Kepez Belediyesi'nin ufkunu yükseldiği, hizmet çıtasının çok üzerinde bir tesis. Göreve geldiğim 2009'da Kepez'de kültür ve sanat etkinliği yapacak tesis yoktu. 2016 itibariyle 9'ü kapalı, 6'sı açık 15 ayrı kültür ve sanat etkinliğinin yapılabileceği tesisi Kepez'e armağan ettik. Tesisimiz, yerel, ulusal, uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapmaya başladı. Tesis hem çevresine değer kazandırdı hem de istihdama katkı sağladı. Kepez'in sosya kültürel ve sosya ekonomik kalkınması noktasında önemli bir tesis oldu."

Hizmetleri beğendi

Tütüncü, MSKM'nin ilk protokol konuğunun AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın olduğunu kaydederek, "Sayın Karaaslan'ın kongre merkezimizin ilk protokol konuğu olmasından dolayı ayrı bir mutluluk yaşadım" ifadesini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Siyaset Akademisi'nden ilk dersinin bitmesinin ardından Kepez Belediyesi'nin Antalya'ya değer katan Macera Ormanı ve Park Orman tesislerini de gezdi. Menaj alanında atları seyreden ve raylı dağ kızağına binen Karaaslan, başarılı hizmetlerinden dolayı Tütüncü'yü kutladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çiğdem Karaaslan Ak Parti Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title