Haberler

Msı 100 Tabanlı Pro Skylake İşlemcili Anakart Serisi

MSI, yeni iş odaklı Intel "Skylake" 100 tabanlı PRO serisi anakartlarının çıkışını duyurdu.

MSI-100-tabanlı-PRO-Skylake-İşlemcili-Anakart-Serisi!

MSI, yeni iş odaklı Intel "Skylake" 100 tabanlı PRO serisi anakartlarının çıkışını duyurdu.

Yeni H170/B150/H110 PRO serisi anakartlar hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlandı.

msi-skylake100-proseries.jpg

Anakart teknolojilerinde dünya lideri MSI, PRO serisi ürün gamına yeni eklenen H170/B150 ve H110 tabanlı anakartlarını duyurdu. Mini-ITX, microATX ve ATX boyutlarında toplam 30 model ile yeni MSI Z170/H170/B150 ve H110 PRO serisi anakartlar üretkenliği büyük ölçüde arttırmak amacıyla iş çözümlerine odaklı. Windows 10 WHQL onaylı PRO serisi anakartlar kararlılık ve güvenlikte en iyi çözümü sunarken teknik yeteneklerinin yanı sıra birçok yeni özellik ve geliştirme ile geliyor.

msi-skylake100-boxshots.jpg

MSI Z170/H170/B150/H110 anakartlarla ilgili daha detaylı bilgi için  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Üretkenlik

msi-skylake100-ddr4.jpg

Benzersiz DDR4 Boost teknolojisi, bellek yongasının diğer bileşenlerden tam olarak izole edilmesi ile bellek sinyallerinin saf kalmasını sağlayarak maksimum performans ve kararlılık sunar.

msi-skylake100-turbo-m2.jpg

Turbo M.2, SATA Express ve Turbo U.2 ile hızlı depolama. 32Gb/sn veri transfer hızıyla gelecek nesil NVMe SSD performansı

msi-skylake100-click-bios-5.jpg

Son derece gelişmiş, ödül sahibi CLICK BIOS 5 ile sisteminizi maksimum performansta tutabilirsiniz. MSI CLICK BIOS 5, Windows 10 optimizasyonlarına sahip gelecek nesil UEFI BIOS çözümüdür.

msi-skylake100-mcloud.jpg

MSI M-Cloud, kişisel bilgilerinizi bulut üzerinde saklayan rahat ve güvenli bir çözümdür. Kullanıcı dostu, kolay öğrenilen arayüzü ile karmaşık ayarları bile basitleştirir.

msi-skylake100-intel-smb.jpg

Yeni Intel® Small Business Advantage ve Small Business Basics çözümlerine verdiği benzersiz, özelleştirilebilir destek sayesinde küçük ölçekli firmalarda veri güvenliğini arttırır, çalışanların üretkenliğini geliştirir ve ofis bilgisayarlarının genel performansını güçlendirir.

Reliability

msi-skylake100-mc4.jpg

Guard Pro ile desteklenen Military Class 4 bileşenler kararlılık ve güvenilirlikte en yüksek standartları sunar.

msi-skylake100-intel-debug-armor.jpg

EZ Debug LED, Aşırı gerilim koruması ve VGA Armor gibi akıllı çözümler ile PRO serisi anakartlar sistem yöneticileri açısından da rahat bir çalışma ortamı sağlar.

msi-skylake100-windows10.jpg

Windows 8/8.1 veya Windows 10 ile kullanıldığında çok daha yüksek uyumluluk özellikleri ve zahmetsiz kullanıcı deneyimi sunan MSI PRO serisi anakartlar sayesinde MSI, dünyada resmi Microsoft Windows 10 WHQL serifikasına sahip ilk anakart üreticisidir.

Enhanced Experience

msi-skylake100-audio-boost.jpg

Yüksek kaliteli ses bileşenleri sayesinde en iyi ses kalitesi! MSI AUDIO BOOST ile kulaklarınızı ister yüksek empedanslı kulaklıklar, ister 6 kanal ses çıkışı sayesinde stüdyo sınıfı bir ses kalitesi ile ödüllendirin.

msi-skylake100-usb-31.jpg

Ofis belgelerinizi, ses dosyalarınızı ve videolarınızı USB üzerinden taşımak hiç bu kadar hızlı olmamıştı. USB 3.1 Gen2 arayüzü, önceki nesil USB3.0 bağlantısına göre 2 kat daha yüksek veri transferi sunarak 10Gb/sn'ye varan hızlara ulaşır.

msi-skylake100-4k.jpg

Profesyonel monitörler, televizyonlar, projeksiyon cihazları ve diğer eski tip görüntü birimlerine bağlanabilmek için DVI ve/veya VGA video çıkışlarına sahiptir. HDMI veya DP ile keskin, parlak ve 4K UHD (2160p ultra-yüksek çözünürlüklü) video deneyimi yaşayın.

MSI'ın Intel 6.nesil Core işlemciler için tasarlanmış yeni Z170/H170/B150/H110 PRO serisi anakartları daha önce benzeri görülmemiş teknik özellikler ve akıllı iş çözümleri ile en iyi seçim.  Yüksek kararlılık, güvenilirlik ve uzun parça ömrüne sahip PRO serisi anakartlarla hayatınızı kolaylaştırın ve işinize verim katın.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

31 Mart Yerel Seçim Sonuçları İçin Tıklayın

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Intel Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Eşi kapıyı geç açınca şüphelendi, mutfak tezgahının altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı

Eşi kapıyı geç açınca şüphelendi, mutfak tezgahının altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'la görüşen Özel'e sert tepki: Sarayla müzakere edilmez mücadele edilir

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'la görüşen Özel'e sert tepki: Sarayla müzakere edilmez mücadele edilir

Meclis bahçesinde kavga! DSP'li Önder Aksakal ve DEM Partili Sırrı Sakık birbirine girdi

Meclis bahçesinde kavga! DSP'li Önder Aksakal ve DEM Partili Sırrı Sakık birbirine girdi

Satamadığı soğanı bedava yapınca 3 bin kişi tarlaya akın etti

Satamadığı soğanı bedava yapınca 3 bin kişi tarlaya akın etti

Adalet Bakanı Tunç: DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir

Adalet Bakanı Tunç: DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

title