Haberler

Ms Hastası Kadının Oğluna Bisiklet Hediye Edildi

Mersin'de 8 yıldır multipl skleroz (MS) hastalığı bulunan ve 2 yıldır da evde yatarak tedavi gören 44 yaşındaki İsmihan Gönül'ün oğlu Seçkin Gönül'e bisiklet hediye edildi.

Mersin'de 8 yıldır multipl skleroz (MS) hastalığı bulunan ve 2 yıldır da evde yatarak tedavi gören 44 yaşındaki İsmihan Gönül'ün oğlu Seçkin Gönül'e bisiklet hediye edildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yaptığı yazılı açıklamada, ailenin durumunu haberlerden öğrendiğini ve annesinin evdeki tedavisine yardımcı olan Seçkin'i, onurlu hareketinden dolayı ödüllendirmek için bisiklet ve Mersin Kart hediye ettiğini ifade etti.

Seçkin'in küçük yaşına rağmen büyük fedakarlık yaptığını ifade eden Belediye Başkanı Kocamaz, kendi çocukluğunu annesinin iyiliği için gözü kapalı feda eden bir çocuğun bir anne baba için en büyük mutluluk kaynağı olduğunu kaydetti.

Seçkin'in annesinin artık daha iyi bir ortamda, daha uygun şartlarda yaşadığını anımsatan Başkan Kocamaz, "Seçkin de ihtiyaçlarını belediyemiz aracılığı ile karşılayacak ve bisikletine binerek arkadaşları ile oyunlar oynayacak. Seçkin, bu davranışı ile çok daha fazlasını hak ediyor ve biz de bundan sonra Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yaparak desteğimizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile eşi Zeliha Elvan, 8 yıldır multipl skleroz (MS) hastalığı bulunan ve 2 yıldır evde yatarak tedavi gören Gönül'e yardım eli uzatmış, hasta kadın tedavisinin daha iyi bir ortamda sağlanması amacıyla bakımevine yerleştirilmişti.

Gönül'ün oğlu Seçkin Gönül'e de eğitim yardımı ve psikolojik destek verileceği bildirilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Burhanettin Kocamaz Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title