Haberler

Mpr İletişim Kuruluş Yıldönümünü Japon Ortağı Kutladı

Güncelleme:

Dört kıtada 80'in üzerinde ülkeye ihracat yapan İnci GS Yuasa A.Ş., yeni yaşını yeni iş ortaklarıyla kutladı.


Sektörünün ihracat lideri İnci Akü, geçen ay Japon akü devi GS Yuasa ile gerçekleştirdiği iş ortaklığı sonrası, 31'inci kuruluş yıldönümünü yeni ortağı ile kutladı. İnci GS Yuasa A.Ş. çalışanların ve ailelerinin bir araya geldiği etkinlikte, şirkette 10, 15, 20 ve 25 yıldır görev yapan çalışanlara plaket verildi.

Çalışanlar ve ailelerinin katıldığı kutlamada, gecenin açış konuşmasını İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci yaptı. Perihan İnci, "İnci Holding ve İnci GS Yuasa ailesi olarak önümüzdeki yolda zamanın gerektirdiği değişimlere hızla adapte olmak bizim için büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz ay Japon akü devi GS Yuasa ile gerçekleştirdiğimiz iş ortaklığı sonrasında, bu yıl ilk kez İnci GS Yuasa A.Ş. olarak kuruluş yıldönümümüzü kutladık. Tüm çalışanlarımızla birlikte el ele vererek, gerçekleştirdiğimiz güç birliğinin coşkusunu ve gururunu yaşadık" dedi. Perihan İnci, "İş ortağımızla birlikte, gelişerek değişime hızla adapte olacağımız, başarılarımıza yenilerini ekleyeceğimiz nice yıllara!" diyerek İnci GS Yuasa'nın yeni yaşını kutladı.

Gala gecesi, İnci GS Yuasa A.Ş. İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik ve İcra Kurulu Direktör Yardımcısı Yuji Hashimoto'nun gerçekleştirdiği açılış konuşmalarının ardından; 10, 15, 20 ve 25 yıldır görev alan çalışanlara teşekkür plaketlerinin verilmesi ile devam etti.

İnci GS Yuasa ailesi, gecede sahne alan grup Aegean Band'in muhteşem performansı ile hem iş ortaklığını hem de kuruluş yıldönümünü kutladı.


Kaynak: Bültenler / Güncel

İnci Akü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title