Haberler

    Mourinho: Hakemler Her Yerde Hata Yapıyor

    Güncelleme:

    Chelsea'nin Teknik Direktörü Mourinho, hakem hatalarıyla geçen El-Clasico'yu değerlendirdi ve İspanyol futbolu İngiliz futbolu ile kıyasladı.

    Chelsea'nin başarılı çalıştırıcısı Jose Mourinho, RMC'ye verdiği röportajda İspanya'daki günlerini İngiltere ile kıyasladı.

    Tecrübeli teknik adam, İspanya'da çalışma fırsatı bulduğu dönem için olumlu yorumlarda bulundu. Mou, "İspanya fantastikti, ancak sosyal ortam için aynısını demek mümkün değil. Oradaki futbolun atmosferi beni yormuştu. İngiltere'de oyuncularla ilişkiniz, basın ve taraftarlardan çok daha fazla yararlanabiliyorsunuz. Clasico'yu da izledim. Hakemler hata yapıyorlar. Her yerde hakem hataları var. Futbol asla sadece futbol değil. Baskı inanılmaz derecede, işleri hiç kolay değil." dedi.

    RAKİP SEÇMİYORUM

    Şampiyonlar Ligi'nde PSG'yi kolay lokma olarak görmediklerini söyleyen Mourinho, "PSG'de bir sürü yıldız oyuncu var. Şampiyonluğu da garantilediler ve bu onlar için büyük avantaj. Nice yerine Chelsea maçına odaklanabilirler. Premier Lig'de bizim için her maç bir final, onlar daha avantajlı. Crystal Palace maçı bile bir final. Bu küçük avantaj sayesinde PSG favori. Ancak baskı altında olan biz değiliz. Geçmişiz ve tecrübemiz var, PSG'de ise muazzam bir atak gücü var, fakat tecrübe az. Bence şanslar 50-50. " ifadelerini kullandı.

    ZLATAN, MOTTA VE MAXWELL...

    Eski oyuncuları hakkında da konuşan Portekizli, "Zlatan, Motta ve Maxwell ile Inter'deyken üçte üç yaptığımızda müthiş bir dönem yaşadık. Zlatan ise çok özel bir isim ve her ligde şampiyon olmayı başarıyor. Şampiyonlar Ligi'ni de çok istiyor. Bu da onu daha tehlikeli yapacak." diye konuştu. Tecrübeli teknik adam bir gün PSG'yi de çalıştırabileceğini ve futbolda her şeyin mümkün olduğunu sözlerine ekledi.

    BLANC YORUMU

    Barcelona'da Van Gaal'ın yardımcılığını yaparken PSG'nin hocası Laurent Blanc'a da hocalık yapan Mourinho "Onun gibi bir oyuncuyla çalışmak bir zevkti. Bordeaux'da büyük işler başardı. Fransa ise zorlu bir macera oldu. PSG'de yıldızlarla çalıştığı doğru, ama kupalar kazanmak iyi hocaların işidir." şeklinde konuştu.

    Arsene Wenger hakkında da konuşan Mou, "Ona bir çalıştırıcı ve bir insan olarak saygım büyük. Tek bir kulüpte hayatını geçirmesine de saygı duyuyorum. Farklılıklarımız olsa da önemli olan ona saygı duymamdır." dedi.

    BALLON D'OR EN İYİ OYUNCUYA VERİLMİYOR

    Ballon d'Or ödülünün altında çok fazla politik oyun olduğunu da söyleyen Mou, "Ronaldo harika bir yıl geçirdi. Önemli olan da bu. Adeta bir gol makinesi. Benim memleketimden birinin ve eski bir oyuncumun böyle bir futbolcu olmasından çok memnunum." diye konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Jose Mourinho El Clasico Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title