Haberler

    Mou: Diego Costa'yı Çok Ucuza Aldık

    Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Atletico Madrid'ten transfer edilen yeni Diego Costa'nın aradıkları golcü olduğunu ve çok ucuza aldıklarını söyledi.

    Chelsea'nin Real Sociedad'ı 2-0 yendiği hazırlık maçında ilk 8 dakikada attığı gollerle takımına galibiyeti getiren Diego Costa hakkında karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Mourinho, Brezilya asıllı İspanyol golcüden övgüyle bahsetti.

    Uzun zamandır Diego Costa gibi golcüyü takıma kazandırmak istediğini belirten Portekizli teknik adam, "Diego sadece golcü birisi değil, aynı zamanda çok çalışkan bir takım oyuncusu. Defansa yardımı, düşünce tarzı ve hırsıyla da öne çıkıyor" dedi.

    Geçen sezon ara transfer döneminde golcü almamalarının nedenin Costa olduğunu vurgulayan Mourinho, "Onu transfer edebilmek için bir yıl bekledik. Artık ona sahibiz ve umarım her şey güzel olacak. Premier Lig'e de alıştı" ifadesini kullandı.

    Atletico Madrid'ten 38 milyon avro karşılığında transfer edilen Costa'ya ödenen bonservis bedelini az bulduğunu söyleyen Portekizli çalıştırıcı, "Ne kadar çılgın bir transfer piyasası olduğunu ve futbolcuların değerinin yüksekliğini göze alırsak, Costa'yı çok ucuza aldık" değerlendirmesinde bulundu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Atletico Madrid Jose Mourinho Diego Costa Chelsea Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title