Haberler

Motosikletli Kapkaççıları "Özçekim" Yakalattı

Antalya’nın Alanya ilçesinde bisikletleriyle gezen 3 turistin çanta ve cep telefonlarını kapkaç yoluyla çalan motosikletli 2 hırsızlık zanlısı, çaldıkları cep telefonuyla özçekim yapınca polis tarafından yakalandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde bisikletleriyle gezen 3 turistin çanta ve cep telefonlarını kapkaç yoluyla çalan motosikletli 2 hırsızlık zanlısı, çaldıkları cep telefonuyla özçekim yapınca polis tarafından yakalandı.

İlk olayın 26 Mayıs tarihinde Güllerpınarı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı'nda meydana geldiği bildirildi. Eşiyle birlikte bisikletiyle gezen Alman uyruklu Hennelara Metshang (65) ve Manferd Jakop Metshang (67) yanına 07 HGH 82 plakalı motosikletle yaklaşan zanlılar, bisikletin sepetinde bulunan Hennelara Mestshang'a ait içerisinde 200 TL ve 100 Euro bulunan çantayı alarak kaçtılar. Zanlıların daha önce de Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Caddesi üzerinde bisikletiyle gezen Rus uyruklu Dimitri Ivandy'ın (32) bisikletinin sepetinden, içerisinde 20 Dolar, 2 adet kredi kartı ve cep telefonu bulunan çantayı alarak kayıplara karıştıkları belirtildi. Zanlıların son olarak ise Cumhuriyet Mahallesi Sanat Okulu Caddesi üzerinde bisikletiyle gezen Danimarka uyruklu kadın turist Baril Krıstına Schmıdt'in (59) bisikletinin sepetinde bulunan çantayı, içerisindeki cep telefonu ile birlikte çaldıkları açıklandı.

FOTOĞRAFI, TELEFONUNU ÇALDIĞI TURİSTİN BİLGİSAYARINA DÜŞTÜ

İhbar üzerine harekete geçen polis ekiplerinin, zanlıların kimlik bilgilerine ulaşmak için çalışma başlatırken, son olayın mağduru olan Danimarkalı turist Schmıdt'in cep telefonu ile senkronize çalışan el bilgisayarına bir özçekim paylaşımı düştü. Paylaşımda kapkaç zanlıları Mustafa A. ve Adem Y'nin özçekimleri ile karşılaşan turist, polise haber verdi.

HIRSIZLIK SUÇLARINDAN SABIKALARI VAR

Zanlıların daha önce de hırsızlık suçundan sabıkaları olduğunu belirleyen Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler düzenledikleri operasyonla Mustafa A. ve Adem Y'yi yakalayarak gözaltına aldı.

İki zanlı, polis merkezindeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title