Haberler

Motosikletli Hırsızdan Habercilere Tepki

İstanbul’da çeşitli ilçelerde motosikletle hırsızlık ve kapkaç olaylarına karıştığı ileri sürülen 2 şüpheli önce güvenlik kameralarına, ardından polise yakalandı.

İstanbul'da çeşitli ilçelerde motosikletle hırsızlık ve kapkaç olaylarına karıştığı ileri sürülen 2 şüpheli önce güvenlik kameralarına, ardından polise yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan biri, "Çoluğumuz çocuğumuz var okuyor, yapmayın be" diyerek gazetecilere tepki gösterdi.

İddiaya göre, Beşiktaş, Şişli, Kağıthane ve özellikle Büyükdere Caddesi üzerinde lüks semtlerin kabusu haline gelen motosikletli 2 şahsın, park halindeki lüks otomobillerin camlarını kırarak hırsızlık yaptıkları ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. İhbar üzerine hırsızlık olaylarının gerçekleştirildiği yerdeki güvenlik kameralarını incelemeye alan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, zanlıların kullandığı motosikletin plakasını çamurla kapattıklarını belirledi. 19 otomobilin camını kırarak zarar veren zanlıların kimlikleri, yapılan çalışma sonucu belirlendi. İncelemeler sonucunda zanlıların, emniyette çok sayıda kaydı bulunan M. O. ve M. B. olduğu belirlendi. Kapkaç olayına karıştıkları da saptanan zanlılar, polis ekipleri tarafından kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

OTOMOBİLİNİ SİLERKEN ÇANTASINI KAPTIRDI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bir sürücü cadde üzerinde otomobilini park ediyor. O sırada motosikletli zanlılar otomobilin 5 metre arkasına gelerek duruyor. Motosikletten inen zanlı, vatandaşın park halindeki aracını temizlemesini fırsat bilerek, otomobilinin arka kapısını açıyor. Kapıyı açan zanlı arka koltuktaki çantayı alarak hızlıca uzaklaşıyor. Diğer bir görüntüde de, zanlı cadde üzerindeki kaldırımdan yürürken park halindeki araçlarına camlarına vuruyor. Bir süre sonra geri dönen zanlı, park halindeki bir otomobilin camına defalarca vurarak kırıyor. Kırılan camdan içeriye elini sokan zanlı, otomobilden bir şey alarak uzaklaşıyor. Başka bir görüntüde ise, zanlılar işlek bir caddeye motosikletle geliyor. Gözlerine kestirdikleri bir cipin 5 metre uzağında duran zanlı motosikletten iniyor. Sakin bir şekilde cipin yanına yürüyen zanlı, cipin camını kırdıktan sonra motosiklete binerek olay yerinden kaçıyor. Zanlıların kaçtığı esnada, devriye gezen bir polis aracı olay yerinden geçiyor.

"ÇOLUĞUMUZ ÇOCUĞUMUZ VAR OKUYOR"

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, polis aracına bindirildiği esnada, "Çoluğumuz çocuğumuz var, okuyor, yapmayın be" diyerek çekim yapan gazetecilere tepki gösterdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kağıthane Beşiktaş İstanbul Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title