Haberler

Motosikletli Çocuklara Otomobil Çarptı: 2 Ölü, 5 Yaralı

Güncelleme:

Niğde'de, otomobilin çarpmasıyla şarampole yuvarlanarak paramparça olan motosiklette bulanan 3 çocuktan 2'si hayatını kaybetti.

Niğde'de otomobilin çarptığı motosiklette bulunan 3 çocuktan 2'si hayatını öldü.

ŞARAMPOLE YUVARLANAN MOTOSİKLETTE İKİ ÇOCUK CAN VERDİ

Edinilen bilgilere göre, kaza Niğde Çamardı karayolu Yeşilova köy kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Çamardı istikametinden Niğde istikametine seyir halinde olan A.T. yönetimindeki 51 EN 061 plakalı otomobil, Yeşilova köy kavşağından ana yola çıkmak isteyen Ali Ç. (16) yönetimindeki motosiklete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle taklalar atan otomobil ve motosiklet şarampole yuvarlandı. Otomobilin çarpmasıyla şarampole yuvarlanan motosiklet paramparça olurken, Nuri Duyar (17) ve Kerem Savaş (17) olay yerinde hayatını kaybetti. Ali Ç. (16) ise ağır yaralandı.

100 METRE TAKLA ATAN OTOMOBİLDE BULUNAN DÖRT KİŞİ YARALANDI

Çarpışmanın etkisiyle yaklaşık 100 metre takla atan otomobilde bulunan sürücü A.T., Özgür C., Hilmi M. ve Niğdelilerin yakından tanıdığı Pınar Öğrenci Yurdu idarecilerinden Mehmet Arslanbaş yaralandı. Yaralılar 112 acil servis ekipleri tarafından Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Hurdaya dönen otomobil ve motosiklet cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrasında kaza yerinden kaldırıldı.

Kaza sonrası kazazede yakınları hastanede toplandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeşilova Çamardı Niğde Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

allah rahmet eylesin kalanlarına allah sabır versın

0
0
yanıtYanıtla
Resul 51:

Yeğenim ve komşum Allah rahmet eylesin mekaniniz Cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Süleyman şahMobil-IOS:

Bu bizim milletimiz Araba kullanmasini ic bilmiyor kardes yavas yavas hiz telikedir Allah rahmet eglesin gencler icin cok uzuldum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title