Haberler

Motosikletli Ambulanslar Bayram Mesaisinde

Güncelleme:

Motosikletli ambulanslar, 43 ilin bağlantı noktasında bulunan Kırıkkale'de bayram boyunca meydana gelebilecek kazalara en kısa sürede müdahale edecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Motosikletli ambulansların yollarda ring halindeyken -İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun'un konuşması-Şehir merzkeinde tur atan motorsikletli ambulanslar Kırıkkale'de motosikletli ambulanslar bayram mesaisinde- Motosikletli ambulanslar, 43 ilin bağlantı noktasında bulunan Kırıkkale'de bayram boyunca ring halinde olacak ve meydana gelebilecek kazalara en kısa sürede müdahale edecek- İl Sağlık Müdürü Uzun: - "Bayram tatili boyunca da normal ambulanslarımızın ulaşamadığı noktalarda vakaya hızlı ulaşma ve müdahale etme noktasında motorize ekiplerden faydalanacağız" Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla motosikletli ambulanslar, 43 ilin bağlantı noktasında bulunan Kırıkkale'de bayram boyunca ring halinde olacak ve meydana gelebilecek kazalara en kısa sürede müdahale edecek.Özellikle Kırıkkale- Kayseri ve Kırıkkale-Samsun karayolunda ve kent merkezinde yaşanan yoğunluk nedeniyle normal ambulansların giremediği yerlere motosikletli ambulansların öncelikle müdahale etmesi bekleniyor.İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, motosikletli ambulansları 2 aydır kullandıklarını belirterek, özellikle ramazan ayı boyunca da motorize ekiplerin iftar ve sahur vakitleri arasında vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde görev aldığını söyledi.Bu anlamda çok iyi geri dönüşler aldıklarını ifade eden Uzun, "Bayram tatili boyunca da normal ambulanslarımızın ulaşamadığı noktalarda vakaya hızlı ulaşma ve müdahale etme noktasında motorize ekiplerden faydalanacağız" dedi. Yoğun olan bölgeleri belirlediklerini ve ekipleri buralarda görevlendirdiklerini aktaran Uzun, "Kırıkkale 43 ilin geçiş noktasında olduğu için trafik kazaları yönünden önemli bir nokta. Biz de plan ve programlarımızı buna göre yapıyoruz. Özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde ve saatlerde motorize ekiplerimiz sürekli ring halinde çalışma yapacaklar, gerekli düzenlemeler yapıldı" diye konuştu.Motosikletli ambulansların, Kırıkkale-Kayseri ve Kırıkkale-Samsun karayolunda bayram boyunca ring halinde görev yapacakları belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Mustafa Uzun Kırıkkale Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title