Haberler

Motosikleti Polisin Üzerine Sürüp Kaçtı

Adıyaman’da bir kişi, trafik polislerini görünce korkuya kapılıp motosikletini ekiplerin üzerine sürdü.

Adıyaman'da bir kişi, trafik polislerini görünce korkuya kapılıp motosikletini ekiplerin üzerine sürdü. Şahsın üzerinden atlayıp kaçtığı hareket halindeki motosiklet ise bir polis memuruna çarptı.

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı Caddesi Adıyaman Kalesi yokuşunda trafiğe uygun olmayan motosikletler üzerinde uygulama yapan trafik polislerini karşısında gören kimliği belirsiz bir motosiklet sürücüsü, dur ikazına uymayarak kaçmak istedi. Yolunu kesen polislerden kurtulmak isteyen kimliği belirsiz motosiklet sürücüsü, motosikleti ekiplerin üzerine sürdü. Şahıs daha sonra aniden motosikletinden atlayarak hızla olay yerinden kaçarken, hareket halindeki motosiklet trafik polislerinden 31 yaşındaki Hikmet Öztürk'e çarptı. Yaralı polis olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öztürk'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Şahsın yakalanması için çalışma başlatılırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hikmet Öztürk Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title