Haberler

Motosikletçilerden ÇOMÜ'ye Destek

Güncelleme:

Troas Motosiklet Grubu üyeleri, düzenleyecekleri bir etkinlik kapsamında elde edilecek kitap ve paraları ÇOMÜ'ye bağışlayacak.

Troas Motosiklet Grubu üyeleri, düzenleyecekleri bir etkinlik kapsamında elde edilecek kitap ve paraları Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne bağışlayacak.

Troas Motosiklet Grubu temsilcilerinden Bülent Çakıroğlu, İsmail Coşkun Akkoç ve Mustafa Aşkın Değirmenci, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Coşar'ı ziyaret edip, Çanakkale Savaşları'nın 100. yılı etkinlikleri kapsamında 14-17 Mayıs'ta düzenleyecekleri Çanakkale Uluslararası Motosiklet Festivali hakkında bilgi verdi.

Çakıroğlu, festival kapsamında çeşitli sosyal projeler de gerçekleştireceklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Bu festivale, Türkiye'nin bir çok yerinden katılım olacak. Festival kapsamında çeşitli sosyal projeler yapılacak. Bunlardan birincisi ÇOMÜ'nün başlattığı ve devam ettirdiği 'Şehitlerimiz için 1 milyon kitap kampanyası'yla ilgili. Motosiklet sevdalılarına dedik ki festivale katılacak herkes gelirken beraberinde en azından 1 de kitap getirsin. Festival girişinde kitap kumbarası oluşturulacak ve etkinlik sonunda toplanacak kitaplar üniversite kütüphanesine bağışlanacak. Bu festival önümüzdeki yıllarda da devem edecek. Festivale tahmini beklentimiz 3 bin, 3 bin 500 kişi. Festival girişinde katkı olması açısından 10 lira giriş ücreti alacağız ve bunun 5 lirasını ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne bağışlamak istiyoruz."

Prof. Dr. Coşar ise katkılar için ÇOMÜ adına teşekkür edip, "ÇOMÜ Tıp Fakültesi yeni binasında hemen her odayı isimlendirdik. Yeni hastahanenin giriş kısmında laboratuvar kısmı var. O odayı da sizin isminiz için ayıralım. Tüm dünyada tıp fakültesi hastanelerinin masrafları Sosyal Güvenlik Kurumları'nın desteğinin çok üstünde maliyeti olan hastanelerdir. Bizim bu tip desteklere ihtiyacımız var. Sizin yapmış olduğunuz bu etkinlik bu bağlamda çok anlamlı olacak" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mustafa Aşkın İsmail Coşkun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title