Haberler

Motosikletçi ve Paraşütçüler Burdur Gölü'ne Su Döktü

Güncelleme:

Burdur'da bu yıl ilki gerçekleştirilen Göl Festivali'ne katılan motosikletçiler ve paraşütçüler, Burdur Gölü'nün kurumasına dikkati çekmek için göle su döktü.

Burdur'da bu yıl ilki gerçekleştirilen Göl Festivali'ne katılan motosikletçiler ve paraşütçüler, Burdur Gölü'nün kurumasına dikkati çekmek için göle su döktü.

Burdur Göl Festivali kapsamında kente gelen motosikletçiler, yamaç ve tandem paraşütçülerine Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz de eşlik etti. Amaçlarının Burdur Gölü'ndeki kurumaya ilişkin farkındalık yaratmak olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ercengiz, bu amaca yerel ve ulusal medyada yer alan haberlerle ulaştıklarını belirtti. Göl Festivali'ni geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini vurgulayan Başkan Ercengiz, gelecek hafta yapılması planlanan su orucu etkinliğiyle de farkındalığı artıracaklarını kaydetti.

Göle su dökme etkinliklerinin sosyal medyada alay konusu olduğunu aktaran Başkan Ercengiz, 1 litre suyla bu işin çözülemeyeceğinin biz de farkındayız. Ama bu işler 1'er litreyle başlayacak. Umut ediyorum, Burdur Gölü hak ettiği suyu sonunda bulacak dedi.

Etkinliğin ardından yamaç paraşütçüleri 1236 metre yüksekliğindeki Avşar Tepe'den atlayış yaptı. Paraşütçülerden Salih Akçil, atlayış sırasında ters rüzgara kapılarak kayalıklara çarptı. Ayağının kırıldığı belirlenen Akçil, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Orkun Ercengiz Göle Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title