Haberler

Motosiklet, Yaya ve Otomobile Çarptı: 2 Yaralı

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde 17 yaşındaki sürücünün kullandığı motosiklet, önce bir yayaya ardından da kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarptı.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde 17 yaşındaki sürücünün kullandığı motosiklet, önce bir yayaya ardından da kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsünün arkasındaki kişi ile çarptıkları yaya yaralandı.

Kaza, Orhangazi şehir merkezinden geçen ana yol üzerinde İznik ışıklarına yaklaşık 50 metre mesafede meydana geldi. Yalova'dan Bursa istikametine gitmekte olan 38 yaşındaki Sertan Sezer yönetimindeki 34 JH 9703 plakalı otomobille kırmızı ışıkta durdu. Bu sırada aynı yönden gelen Alperen A., yönetimindeki 16 RAK 97 plakalı motosikletle duran otomobilin arkasından geçen yaya 14 yaşındaki Mustafa Sarıkaya'ya çarptı. Motosiklet daha sonra da otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kafasına darbe alan Mustafa Sarıkaya yaralandı, motosiklet sürücüsü Alperen A. kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Motosiklette yolcu olarak bulunan Berkan Kaya, savrularak asfalta düştü. Kaza sonrasında olay yerine çağrılan ambulansa konan Mustafa Sarıkaya ile motosikletteki yolcu Berkan Kaya, Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Sarıkaya İznik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title