Haberler

Motosiklet Tutkunlarının Sapanca Turu

Motosiklet markası Harley Davidson tutkunlarının Ankara'da oluşturduğu Harley Davidson Sahipleri Derneği üyesi 80 motosikletçi, birbirinden değişik, aralarında 30 bin euro değerinde olan motosikletleri ile Ankara'dan Sapanca'ya geldi. TEM'den geçen motosikletli grup Sapanca Doğapark'ta bir gün geçirip akşam dönerken, araç sürücülerine mesajlar verdi. Sapanca'da her yıl 'Uluslalarası Portakal Çiçeği Plastik Sanatlar Kolonisi' adı verilen etkinliğin de düzenlendiği Ahmet Şahin'e ait Hayvanat ve Botanik Bahçesi'ne gelen Harley Davidson sahibi motosikletçiler, TEM boyunca Ankara'dan ilçeye gelinceye kadar ilginç görüntüler oluşturdu. Bazılarının 30 bin euro değerindeki motosikletleri görenler bunları ilgiyle izledi.

TEM'in Sapanca turnikelerinden girip toplu halde Doğapark'ın bulunduğu Sapanca-İzmit yoluna giren, aralarında kadınların da bulunduğu Harley Davidson tutkunu motosikletçiler, kendisi de aynı motosikletlerden kullanan Ahmet Şahin tarafından yine motosikletle karşılandı.

Sapanca Doğapark'ta ağırlanan ve buradaki botanik ve hayvanat bahçesini gezen motosiklet tutkunları, yurt içi ve dışına birçok gezi düzenlediklerini, sosyal etkinliklere katıldıklarını belirtirken, kendisi de Harbel Davidson tutkunu olan Ahmet Şahin'in davetlisi olarak geldikleri Doğapark'ta da güzel bir gün geçirdiklerini söyledi. Ankara Harley Davidson Sahipleri Derneği Başkanı Orhan Köprülü, şöyle dedi

10 senedir Harley kullanıcısıym. Ankara'da Harley bayii açıldıktan sonra 200 üyeye ulaşan bir grup kurduk. Harley Davidson Sahipleri Derneğimiz var. Bugün toplu halde 36 motosikletle geldik. 4 motosikletli daha sonra katılınca 40'a ulaştık. Her motosiklette ikişer kişi vardı. Zaman zaman bu tür aktivitelerimiz oluyor. Yurt dışı sehatlerimiz de oluyor.

ARAÇ SÜRÜCÜLERİ BİZE ANLAYIŞ GÖSTERSİN

Harley Davidson tutkunu Zeynep Karalar ise, motosikletin ayrı bir tutku olduğunu anlatırken, şöyle dedi

Bunu yaşamak lazım. Kadın motosiklet kullanıcısı son zamanlarda yaygınlaşmaya başladı. Türkiye'de sadece erkeklerin motosiklet kullandığı zannediliyor. Ama öyle değil. Çok sayıda kadın motosiklet sürücüsü var ve bunların sayısı her gün biraz daha artıyor. Bu bir tutku. Ancak trafikte zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Araç sürücüleri lütfen motosikletleri fark etsin. Bizi sıkıştırıyorlar. Meselef bazı arkadaşlarımız bu yüzden hayatını kaybediyor veya yaralanıyor. Motosikletlerimiz gösterişli olduğu için sürücüler yaklaşıp bakarken tehlike yaşıyoruz. Motosiklet sürücülerine anlayış göstersinler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Harley Davidson Ahmet Şahin Sapanca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title