Haberler

Motosiklet: Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 6. Ayak Yarışı

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın Fethiye'de düzenlenen 6. ayak yarışının magazin startı verildi.

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın Fethiye'de düzenlenen 6. ayak yarışının magazin startı verildi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilen şampiyona öncesinde Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde teknik kontroller yapıldı.

Daha sonra magazin startı için Beşkaza Meydanı'nda toplanan yarışçılar, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar'ın verdiği start ile ilçe merkezinde tur attı.

Kaymakam Çalık, burada yaptığı konuşmada, hız tutkunu motor severlerin bu tür tehlikeli denemeleri güvenli parkurlarda yapmalarını istedi.

Trafikte hız denemelerinin hem kendi güvenlikleri hem de trafikteki diğer sürücüler için riskli olduğunu kaydeden Çalık, "Fethiye her türlü sportif faaliyeti bünyesinde barındıran bir ilçe. Motosiklet faaliyeti de Fethiye Orman Spor Kulübü katkılarıyla Türkiye çapında yapılıyor" dedi.

TMF Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir ise yarışlara Türkiye'nin farklı illerinden yaklaşık 80 sporcunun kayıt yaptırdığını bildirdi. Özdemir, yarışlara 2 kadın sporcunun yanı sıra 60 yaş üstü 4 veteran grubu yarışçının katılacağını kaydetti.

Yarın, Esenköy Mahallesi'ndeki Akdeniz Off-Road Park'ta düzenlenecek Türkiye Enduro Şampiyonası'nın Altıncı Ayak Yarışı öncesinde yarışçılar, kros, ekstrem ve enduro etaplarında tur attı. Yarış, 2,5 kilometre kros, 6 kilometre enduro ve 950 metre ekstrem testten oluşuyor. Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından hazırlanan zorlu MX etabı ve orta sertlikteki enduro etaplarıyla hem yarışçılar hem de izleyiciler keyifli anlar yaşayacak. - Muğla

Kaynak: AA / Spor

Fethiye Belediyesi Bekir Yunus Uçar Ekrem Çalık Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title