Haberler

Motosiklet Sürücüsünün Ölümden Döndüğü O Anlar

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde kavşakta yavaşlayan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde kavşakta yavaşlayan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan kaza görüntülerinde motosiklet sürücüsünün otomobile çarptıktan sonra havada taklalar atarak yaklaşık 10 metre savrulduğu görüldü.

Kaza, akşam saatlerinde Kemalpaşa Mahallesi Cerrah Yolu Sokak'ta meydana geldi. Bursa'dan İnegöl istikametine giden 34 yaşındaki Hasan Yılmaz yönetimindeki 16 Y 9734 plakalı motosiklet, önünde seyreden ve kavşakta dönmek üzere yavaşlayan 35 yaşındaki Mehmet Göksu yönetimindeki 16 KLU 15 plakalı özel otomobile çarptı. Dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle meydana gelen kaza anı, çevredeki bir işyerinin güvenlik kameralarına da görüntülendi. Çarpma sırasında motosikletinden fırlayan sürücünün havada taklalalar atarak yaklaşık 10 metre savrulduktan sonra zemina düştüğü görüldü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Göksu'nun başında kask olmasının hayatını kurtardığı belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürüllüyor. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Göksu Kemalpaşa İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title