Haberler

Motosiklet Sürücüsü Faciadan Kıl Payı Kurtuldu

Motosiklet sürücüsü faciadan kıl payı kurtuldu 75 kilometre hızla giden motosiklet böyle kaza yaptıKASTAMONU - Kastamonu-İhsangazi karayolunda bir gencin motosikletiyle yaptığı kaza saniye saniye kask kamerasına yansıdı.

Motosiklet sürücüsü faciadan kıl payı kurtuldu

75 kilometre hızla giden motosiklet böyle kaza yaptı

KASTAMONU - Kastamonu- İhsangazi karayolunda bir gencin motosikletiyle yaptığı kaza saniye saniye kask kamerasına yansıdı. Genç, diğer motosiklet kullanıcılarını uyarmak için kaza anını sosyal medyada paylaştı.

Kastamonu-İhsangazi karayolunda 75 kilometre hızla seyir halindeki motosikletli şahıs, virajı alamayarak motosikletinin hakimiyetini kaybetti. Motosiklet devrilerek yol kenarındaki demir bariyerlere çarparken, genç sürücü bir süre sürüklendi. Acılar içinde yerde kalan gencin yardımını arkasından gelen motosikletle arkadaşı yetişti. Bir süre sonra yerden kalkan gencin sektiği görüldü. Motosikletli gencin yaptığı kaza anı ise, arkasından gelen arkadaşı tarafından anbean kask kamerasına yansıdı.

Ders olsun diye sosyal medyada paylaştı

Motosikletli genç, direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpma anlarının bulunduğu görüntüleri, diğer motosiklet sürücülerine ders olması için sosyal medyadan paylaştı. Videonun sonunda ise "Viraj tekniklerini doğru uygulayın arkadaşlar, sonuç daha da kötü olabilir. Videoyu dikkatle izleyin, hataları görürsünüz ve bu hataları yapmamaya çalışın. Gaz ayarı, fren görüş açısı ve nereye bakarsanız oraya da gidersiniz" yazısını paylaştı.

(Vİ-GY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

İhsangazi Kastamonu Asayiş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title