Haberler

Motosiklet Satarken Bu Tuzağa Düşmeyin

İstanbul Ataşehir'de satılık motosiklet ilanlarını takip ederek müşteri gidip,deneyeceğini söyleyerek çalan Can K.(29) polisin dikkati sayesinde yakalandı.

İstanbul Ataşehir'de satılık motosiklet ilanlarını takip ederek müşteri gidip,deneyeceğini söyleyerek çalan Can K.(29) polisin dikkati sayesinde yakalandı. Son çaldığı motosikleti evinin önünü park eden Can K., aracı fark eden polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin motosikletleri çaldıktan sonra sahiplerini arayarak 1000 lira karşılığında geri vermeyi vaat ettiği, ancak bazı olaylarda parayı almasına rağmen motosikletleri iade etmediği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Ataşehir'de park edilmiş plakasız bir motosiklet görerek araştırma başlattı. Sokakta yapılan soruşturmada motosikleti kullanan kişinin evi tespit edildi. Eve giren polis ekipleri Can K. adlı kişiyi gözaltına aldı. Şüphelinin yapılan sorgusunda son bir ay içinde 4 motosiklet çaldığı tespit edildi.

MÜŞTERİ GİBİ GELİP ÇALMIŞ

Oto hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada şüphelinin satılık ilanı verilen pahalı motosikletleri takip ederek sahipleriyle irtibata geçtiği, sözde bir bakmak için motosikletin yanına gittiği öğrenildi. Şüphelinin müşteri gibi davranarak önce motosikleti incelediği, fiyatta anlaştıktan sonra karar vermek için son bir deneme yapmak için kontak anahtarını aldığı tespit edildi. Motosikleti çalıştıran şüphelinin sahibinin önünde motosikleti çalarak kaçtığı belirtildi.

ÇALDIĞI MOTOSİKLETLERİN SAHİPLERİNDEN BİR DE 1000 LİRA ALMIŞ

Polis soruşturmasında şüphelinin hırsızlıktan sonra motosiklet sahibini telefonla aradığı ve 1000 lira karşılığında geri vermeyi vaat ettiği ortaya çıktı. Ancak iki olayda istediği 1000 lirayı da alan şüphelinin yine de motosikletleri geri vermediği belirtildi. Poliste yapılan sorgusunda suçlamaları kabul eden şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntü Dökümü:

-----------

-Şüphelinin adliyeye sevki - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ataşehir İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title