Haberler

Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Motosiklet kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralıADANA - Adana'da arkasında yolcu bulunan motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı.

Motosiklet kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralı

ADANA - Adana'da arkasında yolcu bulunan motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü genç hayatını kaybederken, arkasındaki yolcu ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ceyhan yönüne gitmekte olan Sinan Çoban'ın kullandığı motosiklet, Seyhan ilçesi Tepabağ Mahallesi D-400 alt geçitte direksiyon hakimiyetinin kaybetmesiyle kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle Çoban ve yolcu olarak bulunan Emine Ayvaz, motosikletten düşerek savruldu. Motosiklet ise yolda kayarak yaklaşık 20 metre uzakta durabildi. Kazayı gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Emine Ayvaz ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Çoban'ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title