Haberler

Motosiklet ile Traktör Çarpıştı: 2 Yaralı

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, tali yoldan çıktığı belirtilen traktörle çarpışan motosikletin kasksız sürücüsü 16 yaşındaki Özcan Sevgi ile arkasında bulunan amcasının oğlu 12 yaşındaki Doğan Sevgi yaralandı.

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, tali yoldan çıktığı belirtilen traktörle çarpışan motosikletin kasksız sürücüsü 16 yaşındaki Özcan Sevgi ile arkasında bulunan amcasının oğlu 12 yaşındaki Doğan Sevgi yaralandı. Durumu ağır olan Özcan Sevgi, ambulans helikopterle Manisa'ya sevk edildi.

Kaza, Ödemiş- Kiraz karayolunda, Yolüstü ile Gereli mahalleleri arasında meydana geldi. Tali yoldan çıktığı belirtilen 52 yaşındaki İsmail Serbest'in yönetimindeki 35 ZDF 52 plakalı traktör ile Özcan Sevgi'nin kullandığı 35 ZZH 79 plakalı motosiklet çarpıştı. Yola savrulan ve ikisinde de kask bulunmayan sürücü Sevgi ile amcasının oğlu Doğan Sevgi kazada yaralandı. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri 2 yaralıyı ambulanslarla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan hayati tehlikesi bulunan Özcan Sevgi, ambulans helikopterle Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yolüstü Ödemiş İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title