Haberler

Motosiklet ile Kamyonun Altına Girdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinden meydana gelen trafik kazasında kamyonetin altında kalan motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinden meydana gelen trafik kazasında kamyonetin altında kalan motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Bodrum- Turgutreis Karayolu Atatürk Bulvarı'ndan, meydana gelen trafik kazasında, kasksız bir şekilde kullandığı motosiklet bir kamyonetin altında kalan sürücü ağır şekilde yaralandı.

Konacık Kavşağı istikametine doğru seyir halinde olan Esat E. yönetimindeki 48 BE 321 plakalı kamyonet, İsmetpaşa Caddesine doğru dönmek için manevra yaptığı sırada Emin Birinci idaresindeki 48 BC 034 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet ve sürücüsü yaklaşık 20 metre boyunca kamyonetin önünde sürüklendi. Kaskı takılı olmadığı iddia edilen motosiklet sürücüsü Emin Birinci, başına aldığı darbe ile ağır şekilde yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı tedavi altına alındı.

Yaralanan motosiklet sürücüsü Emin Birinci'nin sosyal medyada yayınladığı motosiklet şovları ise yürekleri ağızlara getirdiği görülüyor. Tehlikeli hareketler yapan sürücünün trafikte bir çok kez akrobasi hakaretleri yaptığı görülüyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Turgutreis Bodrum Muğla 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title