Haberler

Motosiklet İkiye Bölündü, Sürücüsü Ağır Yaralandı

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde aşırı hız yapan motosiklet sürücüsü 29 yaşındaki Erman Çalışkan, kontrolü yitirince yere düştü. Yol kenarındaki trafik levhasına çarpan motosiklet ikiye bölünürken, sürücü Çalışkan ağır yaralandı.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Keşan-Malkara yolu Kadıköy mevkiinde meydana geldi. Malkara Ticaret Borsası'nda çalışan Erman Çalışkan, arkadaşlarıyla birlikte 3 motosikletli grup olarak Edirne'nin Keşan İlçesi'ne gitti. Dönüş yolunda Çalışkan, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle 59 ZH 042 plakalı motosikletin hakimiyetini kaybedince, yere düştü. Motosikletiyle birlikte yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra yol kenarındaki trafik işaret levhasına çarptı. Motosiklet ikiye bölünürken, kask takmayan Çalışkan ağır yaralandı. Arkadaşlarının haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri tarafından Çalışkan ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, hız göstergesi dijital olan ve üzerinde 17 devir saati göstergesi bulunan motosikletin hız göstergesinin 13,5'de takılı kaldığı belirledi.

İlk tedavisi Malkara Devlet Hastanesi'nde yapılan ve sağlık durumu ciddiyetini koruyan Çalışkan, Çorlu'daki özel bir hastaneye sevk edildi.

MOTOSİKLET TUTKUNU

Çevresinde motosiklet tutkunu olarak bilinen Çalışkan kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde önceden çekilen fotoğraflarını paylaştı. Çalışkan, motosikletin ön tekerleğini kaldırarak tek teker üzerinde ilerlediği bir fotoğrafına arkadaşları, 'Hep teker hep teker nereye kadar kardeşim' ve 'Oğlum kollayın kendinizi iki tekerin şakası olmaz' gibi yorumlarına Çalışkan, 'Bız ikiyi geçeli çok oldu aga' ve 'Tekte gidiyoruz artık çok sukur' cevabı verdi.

Jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. - Tekirdağ / Malkara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Kadıköy Malkara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title