Haberler

Motosiklet Bir Ailenin Sonu Oldu

Güncelleme:

Şarampole Yuvarlanan Motosiklette Bir Aile Yok Oldu.

Antalya'nın Demre İlçesi'nde muhtarlık seçimlerinden dönen 48 yaşındaki Bayram Yılmaz'ın kullandığı motosiklet 10 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Motosiklet sürücüsü Yılmaz ve yanında bulunan 40 yaşındaki eşi Ümmü Gülsüm Yılmaz ile 1 yaşındaki oğulları Ali Yılmaz hayatını kaybetti.

Kaza saat 18.30 sıralarında Belören Köyü'ne bağlı Gödeme Mahallesi'nde meydana geldi. İlçe merkezinden Belören Köyü'ne gelerek muhtarlık seçimlerini izleyen Bayram Yılmaz eşi Ümmü Gülsüm Yılmaz ve oğulları Ali Yılmaz'la birlikte dönüşe geçti. 07 TC 391 plakalı motosikletiyle ilçe merkezine doğru yola çıkan Bayram Yılmaz, virajlı yolda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolünü kaybetti. Yol kenarına savrulan motosiklet, 10 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Feci kazada ağır yaralanan ve aşırı derecede kan kaybeden Bayram Yılmaz eşi Ümmü Gülsüm Yılmaz ve oğulları Ali Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazayı farkeden vatandaşların jandarmaya haber vermesinin ardından olay yerinde inceleme yapan ekipler, anne-baba ve oğullarının cesetlerini cenaze aracına taşıdı. Kaza haberini duyarak olay yerine gelen Yılmaz'ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Kaza yerine gelen Demre Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Garnizon Komutanı İlkay Yılmaz ailenin yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Seracılık yaptığı belirtilen Bayram Yılmaz ve Ümmü Gülsüm Yılmaz çiftinin iki çocuğunun daha olduğu öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title