Haberler

Çınarcık'ta Vatandaş, Motorlu Testereyle Belediye Bastı

Güncelleme:

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Koru beldesinde, 35 yaşındaki Hüseyin Koçhan belediye binasını motorlu testereyle bastı. Koçhan, yanındaki testere ile başkanın makam odasının kapısını kesmeye başlayınca Koru'nun CHP'Li Belediye Başkanı Kamil Yaman, camdan uzatılan merdivenle kaçtı. Hüseyin Koçhan, olay yerine gelen Kaymakam ile konuştuktan sonra teslim oldu.

ÖNCE BAŞKANIN ARABASINA ZARAR VERDİ

Koru Belediyesi hizmet binası bugün öğleden sonra korku dolu anlar yaşadı. 25 Nisan'da Belde Belediye Meclis Üyesi 45 yaşındaki CHP'li Ülkü Geçgin'i tabancayla bacağından vurarak yaralayan 30 Mart seçimlerinde Ak Parti'den 8'incı sırada Meclis üyesi adayı olan Hüseyin Koçan, bu kez de motorlu testereyle korku dolu anlar yaşattı. Elindeki testereyle ilk olarak belediye hizmet binası önündeki belediye başkanının makam aracına zarar veren Koçhan, ardından belediye hizmet binasına girdi. Koçhan'ı gören vatandaşlar ve memurlar hemen dışarı kaçtı. Ardından hizmet binasındaki odalara giren Koçhan, buraları da dağıttı.

BAŞKANIN KAPISINI MOTORLU TESTEREYLE KESTİ

Koçhan, daha sonra Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman'ın odasına girmeye çalıştı. Bu sırada Başkan kapının arkasına eşyalar koyarak Koçhan'ın içeri girmesini engelledi. Koçhan da elindeki motorlu testereyle başkanlık kapısını kesmeye başlayınca Yaman, makam odasının camından uzatılan merdivenle binadan çıktı. Vali ile görüşmek istediğini söyleyen Koçhan'ı, olay yerine gelen Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı, yaklaşık 30 dakika süren konuşmanın ardından ikna ederek teslim olmasını sağladı.

"ŞAŞIRDIM KALDIM"

CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel de hemen beldeye gelerek bilgi aldı. Olayı duyunca hemen Koru'ya geldiğini bildiren Özel, "Şaşırdım kaldım. Burada yapılanları gördüm. Bu bizim Türk filmi senaryolarına sığmaz. Beldenin göbeğinde arabayı kesmeye kalkıyor, buradan belediyeye giriyor, içersini talan ediyor. Burada çalışanların yaşadıklarını düşünebiliyor musunuz? Bu vatandaşın derdi ve sıkıntısı ne? Bu kişi daha önce de belediye meclis üyesi arkadaşımızı ayağından vuruyor. İçeri giriyor, çıkıyor. Bundan 15 gün önce CHP belde binasına saldırdı. Hiç bir şey yapılmıyor, daha sonra da gelip buraya saldırıyor. Herhâlde başkanımıza zarar verdikten sonra harekete geçecekler. Bunun hiçbir mantığı yok dedi.

Olayla ilgili soruşturmaya, Yalova Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çınarcık Ak Parti Yalova Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (6)

CAN DERSİMLİ:

TESTERE İLE MAKAM ODASI BASAN AKP''Lİ RUHUNUZDA VAR SİZİN BARBARLIK!! İŞİD İLE HİÇBİR FARKINIZ YOK.

5
6
yanıtYanıtla
koru genclikmobilWeb@haberler.com:

Zaten bunu haketmisti bu baskan millet bna oy vermdi dye kmlri beldydn kvdu kmlri islernden edip zor gunlr yastti bnu bilen bilyohelal olsun o vatvatndasa

4
3
yanıtYanıtla
Üç nokta:

CHP belediyesi değil mi bence normal o da genel başkanı gibi önce siyah demiştir sonra yalanlayıp beyaz demiştir karakterli vatandaşın da sabrı tükenmiştir,

3
2
yanıtYanıtla
TGB:

GÖR Kİ ADAMIN DERDİ NE. .

3
1
yanıtYanıtla
)Mobil-IOS:

Adamı çıldırttınız ne yapsın!!!

2
1
yanıtYanıtla
Asya KartalımobilWeb@haberler.com:

Kamu malına yazik olmuş.öbürlerini boş ver.adam degillerki vahşi türkiye ne olacak.haberlere bir bakin korku filmi izlemeye gerek yok aksiyona gerek yok .dahasi erotikde var.batsın böyle memleket atalarimiz bizim yüzümüze tükürürde bulabilirse bizde onu.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title