Haberler

Motorize Polis Ekipleri Kaza Yaptı : 1 Yaralı

5 Otoyolu Okmeydanı Kavşağı’nda motorize polis ekiplerinin karıştığı trafik kazasında 1 polis memuru yaralandı.

E-5 Otoyolu Okmeydanı Kavşağı’nda motorize polis ekiplerinin karıştığı trafik kazasında 1 polis memuru yaralandı. Polislerin çarparak durabildiği aracın içindeki kadın, ambulans gelinceye kadar bir an olsun polisin elini bırakmayarak yaralı polise moral verdi.

E-5 Otoyolu Okmeydanı Kavşağı’nda seyir halinde olan 34 A 3049 plakalı motorize ekip, iddialara göre ticari taksinin sıkıştırması sonucunda bir başka araca çarparak kaza yaptı. Sivil bir otomobile çarpan motorize polis ekipleri sürüklenerek durabildi. Kaza sırasında motorun arka koltuğunda oturan Berkay Aydıner isimli polis memuru yaralandı. Polisleri taşıyan motosikletin çarparak durabildiği otomobilin şoförü Alim Çakır, "Polisler kayarak geldi bana vurdu. Ben sağa dönecektim. Motor kayarak geldi ve çarptı” ifadelerini kullandı.

Yunus ekiplerinin çarparak durabildiği aracın içinde bulunan Hülya Yener’in ise aracın içinden inerek yaralı polisin elini tuttuğu ve moral verdiği görüldü. Kazanın ardından yerde yatan polis memuru uzun bir süre ambulans bekledi. Gelen ambulansların dolu olmaları nedeniyle yaralı polisi götüremediği, yarım saatin ardından gelen ambulansın polisi alarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdüğü öğrenildi.Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen ticari taksi için arama çalışması başlattı.

OĞUZCAN YAZAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Okmeydanı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ACABacab@gustr.com:

asıl taksiciye üzüldüm şimdi hiçbirşey yapmadığı halde içeri tıkacaklar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title