Haberler

Motorine 11 Kuruşluk Büyük Zam

Güncelleme:

Akaryakıt dağıtım şirketleri motorine 11 kuruş zam yaptı. İstanbul'da motorin fiyatı 3,66 lirada 3,77 liraya yükseldi.

Akaryakıt şirketleri bu geceden geçerli olmak kaydıyla motorine 11 kuruş zam yaptı.

BU GECE YANSIYACAK

Bu geceden itibaren geçerli olacak zamla motorinin fiyatı İstanbul'da 3,66 TL'den 3,77TL'ye, Ankara'da 3,72 TL'den 3,82 TL'ye yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İstanbul Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (12)

koyuakpyasasınuzunadam:

bence gayet dogal bir durum. yapılmalı tabi zam. herkes binmesin oyle vara yoga. devletimiz vergilerle buyuyor. buyumesın mı ıstıyorsunuz eyyy mıllet. o guzelim yollardan gecmesini bılıyorsunuz tabi. yasasın uzun adam yasasın ak parti. sonuna kadar destekcısıyım. . .

0
15
yanıtYanıtla
muzaffer:

bende akp liyim ama senin gibi yalakası değilim en çok siz ağlarsınız ama yalakalıktan da vazgeçmezsiniz bu kadar vergi normalmiş gibi karşılarsınız

yanıt5
yanıt0
vatandas:

zami kim yapmis Petrol sirketler yapmis Devlet deil ayaginiza tas alsa Devlet diyorsunuz ne bicim insan siniz bilmiyorum ama emekliye zam gelince gikiniz cikmiyo

3
11
yanıtYanıtla
dadaşş:

serbest piyasa politikasını düzenleyen kim kardeşim devletle hükümeti kariştırma devlet zam yapmaz hükümetler yapar

yanıt1
yanıt3
TOKAT:

ZAMLARI BOŞ VERİNDE ŞU ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI NE OLACAK ONUN HABERİNİ VERİN. SİGORTA ŞİRKETLERİNİN MENŞEİNE BİR BAKIN NİYE DOKUNAMADIKLARINI ANLARSINIZ. BU MİLLETİ BU ŞİRKETLERE SOYDURUYORLAR. YAZIKLAR OLSUN MECLİSTEKİ PEHLİVANLARA.

10
0
yanıtYanıtla
ermann:

kimse şikayet etmesin herkes halinden memnun şekilde yaşıyor bu ülkede bu kadar akıldan yoksun insan varken daha neler olur neler inşallah 10 tl olur petrol 100 dolara çıksında mazotu 6-7 tl den alında ozaman görelim akp nizi size beleş mazotmu benzin mi veriyor . soyuluyorsunuz ey millet kim dürtecek sizi de uyancaksınız

5
0
yanıtYanıtla
dobracı:

BAKIN TARIMIN BAŞLADIGI ZAMAN ZAM YAPIYORLAR 11 KRŞMUŞ VALAHA AZ YAPMIŞLAR BEN OLSAM EN AZ 5 LİRA YAPARIM CARİ AÇIGI KAPATIRIM . BU MİLLETE VURDUKCA TOZUYOR MİLLETE HOŞLAŞIYOR.

3
1
yanıtYanıtla
neden:

dunyada avrupada benzin ve motorin fiyatları düşüyor bizde yükseliyor. motorin fiyatını benzine bilinçli bir şekilde yaklaştırıyorlar. otomobil fiyatları da dizel ile benzinli arasında bu kadar fark olmamalı. türkiyede insanları devleti kazıklayan karlı çıkıyor. neden bu fiyatlar araştırılmıyor neden fırsat veriliyor bu türkiyeyi sömürenlere işin içnide ne oyunlar var ama devamlı birilieri dahada zenginleşiyor. halkın çoğunluğu fakirleşiyor

3
0
yanıtYanıtla
mağduruz çözüm bekliyoruz sorumlulardan:

1999 yılında Koalisyon hükümeti tarafından çıkarılan 4447 nolu Kanun ile emeklilik hakkı kademeli olarak gasp edildi. Kanun çıktığı tarihten itibaren işe girenleri kapsaması gerekirken geriye doğru işletildi. Yasalar geriye doğru işletilemez. Bu haksızlığın, bu mağduriyetin giderilmesini istiyoruz.

1
1
yanıtYanıtla
VatandaşMobil-IOS:

Bu Nasıl başlık

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title