Haberler

Motorinde 5 Kuruşluk İndirim

Güncelleme:

Akaryakıt dağıtım şirketleri, bugünden geçerli olmak üzere motorinde ortalama 5 kuruş indirim yaptı.

Akaryakıt dağıtım şirketleri, bugünden geçerli olmak üzere motorinde ortalama 5 kuruş indirim yaptı.

İŞTE YENİ FİYATLAR

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara'da litresi ortalama 3,43 lira olan motorinin yeni fiyatı 3,38 liraya düştü. Motorinin fiyatı İstanbul'da ortalama 3,37 liradan 3,32 liraya, İzmir'de ise ortalama 3,40 liradan 3,35 liraya geriledi.

FİYATLAR DEĞİŞEBİLİR

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.

Akaryakıt şirketleri hafta başında da motorinde ortalama 9 kuruşluk indirime gitmişti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

yaşanmaz oldu bu ülke:

Basit bir hesapla petrol 120 dolar iken benzin 5 tl idi şu an 30 dolarsa 1 litre benzin 1. 25 lira olmalı. . ürünün fiyatı düşerse vergiside düşmeli, bu tam bir hırsızlıktır vergi değil. Şu an akaryakıttaki vergi oranı yüzde 300 e dayanmış durumda. İnsaf insaf insaf. . . Gelire göre dünyanın en pahalı ülkesiyiz

29
1
yanıtYanıtla
FF50:

DÜNYA HAM PETROL FİYATLARI 160 DOLARDAN 32 DOLARA DÜŞMÜŞ. . . BİZDE NEKADAR DÜŞTÜ . . . UTANIN UTANIN . . .

22
0
yanıtYanıtla
HIZIR:

BİR LİTRE MAZOT 3.38 VERGİSİ 2.6TL .YANİ MAZOTU BEDAVA OLSA FİYAT EN AZ 2.6 TL OLACAK.YOK BÖYLE BİR VERGİ DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE.BU KADAR VERGİLERE RAĞMEN BÜTÇENİN HALEN AÇIK VERMESİ ÇOK GARİP YA.ACABA BÜTCEYİ DÜZELTMEK İÇİN VERGİLERİ BİRAZ DAHA MI ARTIRACAKLAR.BEN BU İŞTEN HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM VALLA

17
1
yanıtYanıtla
....:

DİYANETİN YILLIK BÜTÇESİ 5. 7 TRİLYON . . . SAĞLIK BAKANLIĞININ YILLIK BÜTÇESİ 2. 7 TRİLYON . . . NEREYE GİTTİĞİNİ BU SANA ANLATABİLİR . . . . İMAMLARA GİDİYOR. . . . İNANMAYAN ARAŞTIRSIN. . .

yanıt11
yanıt1
kılıç:

habere bak dalga geçergibi 5 kuruş indirim gelmiş ALLAH bunları bildi gibi yapsın soyguncular

10
2
yanıtYanıtla
off yaa:

Fiyat düşüncede pahalı yükselince de pahalı. . . ne zaman nefes alıcaz birader? cüzdanı düşünmeden ne zaman gezicez üç günlük dünyada ??

11
0
yanıtYanıtla
Nsb:

Ne hikmetse kimseye yaramıyor petrol fiyatlarının düşmesi

9
1
yanıtYanıtla
!!?:

DÜNYADAKİ PETROL FİYATLARI DİP YAPMIŞKEN BİZDEKİ AKARYAKIT FİYATLARI NEDEN VATANDAŞIN ARZULARINA YAKIN BİR SEVİYEYE FİYATLAR İNMEZ. AKARYAKITTAN ALINAN VERGİ ORANLARI DÜŞÜRÜLSÜN. BÖYLE OLDUĞU MÜDDETÇE BİZDE AKARYAKIT GIDIM GIDIM FİYATLAR DÜŞER. BİRAZ PETROLÜN FİYATI ARTSA, OLAR ÇOK AZ ARTSA ANINDA KATLAMALI FİYATLARI POMPALARDA GÖRÜYORUZ. FİYATLAR MAKUL SEVİYEDE OLSUN DIŞ ÜLKELERDE DİKKATE ALINSIN. HEM GEÇİM ŞARTLARI HEMDE YAKIT FİYATLARI. ÜSTELİK PETROL ÜRETEN ÜLKELER BURNUMUZUN DİBİNDE HAKSIZ MIYIM?

9
0
yanıtYanıtla
tugrul:

2005 te 1900 tl idi motorin .

7
0
yanıtYanıtla
TOKAT:

LANET OLSUN SİZİN BENZİNİNİZE DE, MAZOTUNUZA DA , ARABAYA BİNMEYE TİKSİNDİRDİNİZ BE. ??????????

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title