Haberler

Motor Sporları

Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 6. ayak yarışları, Uşak'ta tamamlandı.

Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 6. ayak yarışları tamamlandı.

Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nde başlayan şampiyonanın bin 115 metre uzunluğundaki Uşak Belediye Pisti'nde yapılan 6. ayak yarışlarına, 7-40 yaşlarındaki 30 sporcu katıldı.

Şampiyona, süpermoto A, süpermoto B, süpermoto S3, süpermoto gençler 85 cc, süpermoto minikler 65 cc ve 50 cc kategorilerindeki mücadelenin yanı sıra Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun koordinasyonunda yapılan KNN54 CUP'ın dördüncü ayak yarışlarına sahne oldu.

Yarışlar sonunda, süpermoto A'da Şakir Şenkalaycı ilk sıraya yerleşti. Bu kategoride, Recep Gülsever ikinci, Yasin Işık ise üçüncü oldu. Süpermoto B kategorisinde Batuhan Demiryol birinciliği, Yunus Özyay ikinciliği, Mücahit Talha Zengin üçüncülüğü elde etti.

Süpermoto S3'de Asrın Rodi Pak'ın birinci olduğu yarışlar sonunda, bu sporcuyu Mücahit Talha Zengin ve Uzay Cankat Bengiç takip etti. Süpermoto gençler 85 cc'de Deniz Öncü birinci, Can Öncü ikinci ve Ata Kahvecioğlu üçüncü oldu.

Süpermoto minikler 65 cc'de biriciliği Yiğit Fazlı Erçelik, ikinciliği Furkan Valimaki ve üçüncülüğü Mecit Talha Işık'ın elde ettiği yarışlarda, süpermoto minikler 50 cc'de ise Onur Işık birinci, Kadir Erbay ikinci, Amine Kural üçüncü sırada yer aldı.

-KNN54 Cup

Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun organize ettiği KNN54 Cup'ın 4. ayak yarışlarında ise Bahattin Sofuoğlu birinci, Yiğithan Onganer ikinci, Deniz Öncü de üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara kupaları, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın katılımıyla düzenlenen törenle verildi.

Bu arada kupa töreni sürpriz doğum günü kutlamasına da sahne oldu. Süpermoto B kategorisi birincisi Batuhan Demiryol, doğum gününü arkadaşlarının pasta sürpriziyle kutladı. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Kenan Sofuoğlu Kıbrıs Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title