Haberler

Motoksiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Bursa'nın Kestel ilçesinde, özel bir bankada hizmetli olarak görev yapan Osman Topkara'nın, işe gidip gelirken kullandığı motosikleti, önceki gün park ettiği bankanın önünden çalındı.

Bursa'nın Kestel ilçesinde, özel bir bankada hizmetli olarak görev yapan Osman Topkara'nın, işe gidip gelirken kullandığı motosikleti, önceki gün park ettiği bankanın önünden çalındı. Hırsızlık olayı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Motosikletini bin 800 liraya satın aldığını, 600 lira borcunun kaldığını söyleyen Topkara, Yeni evlenmiştim. Şimdi bir arkadaşımın motosikleti ile gidip geliyorum. Bu hırsızlık bizi bayağı etkiledi. Umarım motosikletim bulunur dedi.

Bursa'da Merkez Osmangazi İlçesi Küçük Balıklı Mahallesi'nde oturan 31 yaşındaki Osman Topkara, Merkez Kestel İlçesi'nde özel bir bankada hizmetli olarak çalışıyor. Geçtiğimiz yıl evlenen Osman Topkara, işe gidiş ve dönüşte ulaşım giderini asgariye indirmek için bin 800 liraya motorsiklet satın aldı. Osman Topkara, önceki hafta aynı şekilde işine gidip 16 LZ 402 plakalı motorsikletini bankanın hemen yanında park edip, çalınmaması için tekerlerine zincir takıp kilitledi. Akşam eve dönmek için almaya gittiği motorsikletinin yerinde olmadığını gören Topkara, polise haber verdi. Yapılan aramalardan sonuç çıkmayınca çevre esnafın güvenlik kamerasını inceleyen Topkara, motorsikletinin üç kişi tarafından kilidini kırılarak alındığını daha sonra düz kontak yapılıp çalındığı görüntülerine ulaştı.

Bunları polise veren genç, Henüz motorsikletin borcunu tamamlayamadım. 600 lira daha ödemem gerekiyor. Çok üzüldüm. Şimdi işe arkadaşımdan ödünç aldığım motorsiklet ile gidip geliyorum. Yakında onu da teslim edeceğim. Motorsikletimin bir an önce bulunup bana teslim edilmesini istiyorum dedi.

Bu arada güvenlik kameralarını inceleyen polis, eşkalini i belirlediği üç hırsızın kimliğini araştırıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Kestel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title