Haberler

Mostar Gençliğinden Tiyatro Gösterisi

Semerkand Kırıkkale temsilciliği tarafından Şah-ı Nakşibendi Hazretlerinin hayatının anlatıldığı bayanlara özel program düzenlendi.

Semerkand Kırıkkale temsilciliği tarafından Şah-ı Nakşibendi Hazretlerinin hayatının anlatıldığı bayanlara özel program düzenlendi.

Kırıkkale Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Üniversite öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda bayan davetli katıldı.

Semerkand Kırıkkale temsilciliğinin aylık kültürel ve aktüalite dergisi olan Mostar'ı tanıtım amacıyla düzenlenen programda öğrenciler öğrenciler tarafından çeşitli ilahiler, şiirler ve daha birçok değişik etkinlikler de yapıldı.

Programda Üniversite öğrencilerinin rol aldığı Şah-ı Nakşibendi Hazretlerinin hayatının ve tasavvuf yolunun detaylarıyla anlatıldığı tiyatro oyununa geçildi. Davetlilerden büyük takdir gören tiyatroda okunan şiirler ve sözlerden etkilenen çoğu davetli ise gözyaşlarına hakim olmadı.

Hazırlanan program ve sergilenen tiyatro sayesinde Üniversite gençliğinin Nakşibendi Hazretlerini ve onun tasavvuf yolunu daha yakından tanıma fırsatı bulacaklarını belirten Mostar Dergisi temsilcileri, düzenlenen programa büyük oranda katılım olduğunu dile getirdiler. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırıkkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title