Haberler

Moskova'dan Ankara'ya Teröristlerle Ticaret Suçlaması

Güncelleme:

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye'ye teröristlerin kaçak ticaretinden faydalandığı yönünde ağır bir suçlama yöneltti.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye yönetiminin teröristlerin kaçak ticaretinden nemalandığı yönünde bir kanaat olduğunu iddia etti.

"ENGELLEMEK İÇİN HİÇBİR ŞEY YAPMADI"

Tass Ajansı'nın haberine göre Lavrov, Türkiye hükümetinin teröristlerin sınırdan yasa dışı petrol ticareti, tarihi eser kaçakçılığı ve diğer yasal olmayan ticaretleri engellemek için hiçbir şey yapmadığını savundu.

"TÜRKİYE DURUMDAN NEMALANIYOR"

Lavrov, "Dahası, Türkiye yönetiminin bundan nemalandığına dair kanaatler var" diye konuştu.

"IŞİD'E KOMŞU ÜLKELERDEN DESTEK VAR"

Lavrov, terör örgütü IŞİD'in Suriye ve Irak'ın komşusu olan ülkelerden destek gördüğünü söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sergey Lavrov Türkiye Moskova Rusya Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

obama:

sen pkk verdiğin uçaksavarlarla desteklediğn teroristleri açıkla, kırımda ukraynada yaptığın suriyede çeçenistanda öldürdüğün müslümanların rejim karşıtlarının hesabını ver de konuş faşist katil bodur putin

6
2
yanıtYanıtla
temel:

OBAMA ya bak yurek yemis sabah sabah)))

yanıt0
yanıt3
engin:

Dogruya dogru, kocak petrol geldigin cocuklar bile biliyor

4
2
yanıtYanıtla
CIM BOM:

sana demezlermi butun duyada terorist guruplara sattiginiz silahlar rus mali

3
0
yanıtYanıtla
soytarılar:

komedyen misiniz lan siz !

1
0
yanıtYanıtla
ferit:

Adamlar çeçenizstandaki müslüman ayaklanmasını suriyeye yıktılar biz de buna alet olduk

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title